Facebook Pixel Μ΄ αυτούς τους παίκτες τα πήρε στο κρανίο ο Βίκτορ!
| 2016-07-20 23:30:00

Μ΄ αυτούς τους παίκτες τα πήρε στο κρανίο ο Βίκτορ!

Μ΄ αυτούς τους παίκτες τα πήρε στο κρανίο ο Βίκτορ!

Εξοργίστηκε ο κόουτς με όσα είδε από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στην ήττα από τον Ατρόμητο! Ποιοι τον έκαναν έξαλλο και γιατί; Τι «κόλλημα» θα πρέπει να ξεπεράσει ο ίδιος;

Ηχηρό καμπανάκι χτύπησε στον Ολυμπιακό, καθώς μία εβδομάδα πριν από τα παιχνίδια με τη Χάποελ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα παρουσίασε τραγική εικόνα στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ηττήθηκε με 3-1.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν αμέσως με γκολάρα του Μιλιβόγιεβιτς, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν έκαναν τίποτα και δέχθηκαν δύο ακόμα τέρματα, όντας ανήμποροι να αντιδράσουν.

Μπορεί οι περισσότεροι να ισχυρίζονται ότι τα φιλικά δε σημαίνουν τίποτα και ότι απλά δείχνουν στους προπονητές τι πρέπει να διορθώσουν, όμως η εικόνα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι σίγουρα φανερώνει ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα, το οποίο δεν κρύβεται και καλύπτεται μόνο μεταγραφές.

Ανάλογη άποψη είναι σίγουρο πως έχει πλέον και ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος από το πρώτο ημίχρονο φώναζε συνεχώς στην τετράδα της άμυνας, ενώ μετά τα γκολ ήταν στην κυριολεξία έτοιμος να εκραγεί.

Ο Ισπανός κόουτς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Ατρόμητος με τρεις ουσιαστικά ευκαιρίες σημείωσε τρία γκολ, ενώ δύο εξ αυτών ήταν με βαθιές μπαλιές στην κόντρα, αμφότερες στην πλάτη του Φιγκέιρας, που ήταν ξανά εκτός αγώνα.

Ο Σάντσεθ έβαλε άγριες φωνές σε Μποτία και Σιόβα, οι οποίοι ήταν "αγάλματα" (ειδικά ο Ισπανός στόπερ), αφού ξέρει καλά πως αντίστοιχα λάθη στην Ευρώπη δε συγχωρούνται και πληρώνονται ακριβά, ειδικά αν γίνουν στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε μία εβδομάδα τη Χάποελ.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε και σε αυτό το ματς πως αντιμετωπίζει τεράστια αμυντικά προβλήματα και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι ότι έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα έξι φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ακόμα και με αδύναμους αντιπάλους. Συνολικά μετράει, δηλαδή, οκτώ τέρματα παθητικό.

Πάντως, οι πρωταθλητές για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσίασαν προβλήματα και στην ανάπτυξη, τα οποία ωστόσο ως ένα βαθμό δικαιολογούνται, αφού ο Βίκτορ έκανε δοκιμές και έδωσε φανέλες βασικών σε Σεμπά και Ντουρμάζ, ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αυτό που δε δικαιολογείται, πάντως, είναι η επιμονή του Ισπανού κόουτς να χρησιμοποιεί τον Φορτούνη στα αριστερά. Είναι μία θέση που δεν του ταιριάζει και στην οποία …εξαφανίζεται. Αν δεν το καταλάβει γρήγορα, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και για τον Ολυμπιακό και για τον Έλληνα άσο…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags