Facebook Pixel Συναγερμός στην Τουρκία! Πληροφορίες για νέο πραξικόπημα!
Life
| 2016-07-22 14:36:00

Συναγερμός στην Τουρκία! Πληροφορίες για νέο πραξικόπημα!

Συναγερμός στην Τουρκία! Πληροφορίες για νέο πραξικόπημα!

Τι αναφέρει εμπιστευτικό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας της Τουρκίας.

Ο Ερντογάν πριν λίγες μέρες παραχώρησε μια συνέντευξη όπου ανέφερε πως θεωρούσε ότι υπάρχει η πιθανότητα νέου πραξικοπήματος.

Παράλληλα, στην συνεντευξή του στο Reuters κατέστησε σαφές πως θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο μιας και βρίσκονται σε μεγάλη επιφυλακή.

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους επιβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφορίων της χώρας υπέπεσαν σε σφάλματα και παραλείψιες πριν γίνει το πραξικόπημα της περασμένης Παρασκευής και τόνισε πως οι ειδικές δυνάμεις θα αναδιαμορφωθούν. Λίγο μετά, ξεκίνησαν οι «εκκαθαρίσεις» και οι αναζητήσεις για τους συμμετέχοντες και τους υπεύθυνους του πραξικοπήματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα militaire.gr, υπάρχει εμπιστευτικό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας της Τουρκίας στο οποίο υπάρχουν πληροφορίες πως θα γίνει μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος στις 22/7/2016.

Φυσικά, όπως αναφέρει η σελίδα militaire.gr, πραξικόπημα χωρίς «κόκκινο μπερέ» στην Τουρκία δεν γίνεται (αναφορά στο γεγονός πως απουσίαζαν οι Bordo Bereli) καθώς ο Ερντογάν στηρίζεται σε αυτούς.

Ο νέος επικεφαλής, σύμφωνα με εκτιμήσεις, της διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων θα είναι ο Υποστράτηγος Z. Aksakalli και θα έχει σημαντικό ρόλο στις Ειδικές Τουρκικές Δυνάμεις.

Πηγή: makeleio.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags