Facebook Pixel Αυτός ο Άγιαξ θα αποκλείσει τον ΠΑΟΚ;
| 2016-07-23 16:33:00

Αυτός ο Άγιαξ θα αποκλείσει τον ΠΑΟΚ;

Αυτός ο Άγιαξ θα αποκλείσει τον ΠΑΟΚ;

Ποια ήταν η εικόνα των Ολλανδών στα φιλικά της προετοιμασίας τους...

ΠΑΟΚ και Άγιαξ στρέφουν την προσοχή τους στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με στόχο την πρόκριση στα playoff του Champions League, αρχής γενομένης από την Τρίτη το βράδυ στην Amsterdam Arena.

Μόλις πριν από τρεις ημέρες ο Άγιαξ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα φιλικά της φετινής του προετοιμασίας όταν και επικράτησε με 2-0 της Μπεζιέρ με γκολ των Σινγκράβεν και Ζίφκοβιτς.

Μπορεί ο Πίτερ Μποζ να μην είχε στη διάθεση του κάποιους σημαντικούς παίκτες για την ομάδα του, όπως ο Μίλικ εξαιτίας της παρουσίας του στα τελικά του Euro, όμως η εικόνα που έδειξε ο Άγιαξ στα φιλικά που έδωσε δεν ήταν και η καλύτερη.

Στις 10 Ιουλίου στο πρώτο φιλικό του ο Άγιαξ ηττήθηκε με 4-3 FC Liefering στην Αυστρία. Τρεις μέρες αργότερα ακολούθησε η ισοπαλία με 2-2 με αντίπαλο την AFC σε ένα παιχνίδι που ο νεαρός Ματέο Κασιέρα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άγιαξ.

Ακολούθησαν άλλες δύο ήττες κόντρα στην Κρίλια Σοβέτοφ με 2-1 και με 2-0 από την Γάνδη. Στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Μαρσέιγ στη Γαλλία ο Άγιαξ αναδείχτηκε ισόπαλος με 2-2 με σκόρερς τους Κασιέρα και Ντόλμπεργκ.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags