Facebook Pixel Ξέσπασμα Κόλκα: Ας ανοίξει τα μάτια του όποιος ψάχνει την αλήθεια για Περέιρα
| 2016-07-23 23:03:00

Ξέσπασμα Κόλκα: Ας ανοίξει τα μάτια του όποιος ψάχνει την αλήθεια για Περέιρα

Ξέσπασμα Κόλκα: Ας ανοίξει τα μάτια του όποιος ψάχνει την αλήθεια για Περέιρα

Ο Σταύρος Κόλκας αρθρογραφεί για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των μεταγραφών και την επόμενη κίνηση που θα γίνει μέσα στον Αύγουστο

Ήρθε και ο Φερνάντο Βαρέλα, κλείνοντας τον πρώτο κύκλο των μεταγραφών. Στον ΠΑΟΚ λένε δεν θα κάνουν άλλες, όμως εκτιμώ πως έναν Μαρσιάλ των φτωχών θα φέρουν. Τι εννοώ…

 

Ο νεαρός άσος της Γιουνάιτεντ, είναι αυτός ο σύγχρονος φορ που έχει τα στοιχεία να παίξει και στην κορυφή και στα πλάγια. Είναι αυτός που θα την κάνει τη δουλειά όπως και να έχει.

 

Από αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα, δεν νομίζω πως μπορούμε να σκεφτούμε τον Μπίσεσβαρ ως πλάγιο, ενώ δεν μπορούμε επίσης να σκεφτούμε την ζωή χωρίς τον Ροντρίγκες να έχει ανταγωνισμό. Αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται παρότι αποδεδειγμένα είναι καλός παίκτης.

 

Αυτή είναι η αίσθησή μου για τα μεταγραφικά και επιστρέφω στον Βαρέλα. Από τα όσα μαθαίνω, είναι εξαιρετικά αξιόπιστη λύση και ο ΠΑΟΚ θα τον δηλώσει. Έκανε προπονήσεις, είναι έτοιμος; Μπορεί να παίξει στον επαναληπτικό; Είναι πράγματα που θα μάθουμε σύντομα.

 

Ο ΠΑΟΚ γεμίζει και σε αυτή τη θέση και πάμε πλέον στο δύσκολο κομμάτι. Αυτό της διαχείρισης. Ήδη, με την μουρμούρα για Φακούντο Περέιρα που έμεινε εκτός λίστας, καταλαβαίνουμε τι θα συμβεί μελλοντικά αν ο Ίβιτς δεν το ελέγξει από τώρα.

 

Ο Βαρέλα είναι εξαιρετικά αξιόπιστη λύση και ο ΠΑΟΚ θα τον δηλώσει. Έκανε προπονήσεις, είναι έτοιμος; Μπορεί να παίξει στον επαναληπτικό; Είναι πράγματα που θα μάθουμε σύντομα.

 

Βασικά έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ, για να μπορέσει ο Ίβιτς να πάρει τα ηνία και να μη του βγούνε προβλήματα στο μέλλον, θα πρέπει να περάσει τον Άγιαξ. Τότε καβάλα στο άλογο θα κάνει τη δουλειά.

 

Για τον αποκλεισμό του Φακούντο, ακούω διάφορα από εχθές αλλά θα σταθώ σε κάτι πολύ απλό. Όταν επέστρεψε, έσπευσαν όλοι να γράψουν πως ήρθε για να μείνει. Εγώ κόντρα σε αυτό το κλίμα, έγραψα για το ότι ήρθε για να φύγει.

 

Το ότι μίλησε ο Ίβιτς μαζί του και τα γνωστά, μου ήταν ένα γεγονός παγερά αδιάφορο. Μιλάμε για έναν παίκτη που είχε βολευτεί μια χαρά στην Αργεντινή μετά την περιπέτειά του στη Γκαμπάλα, που στον ΠΑΟΚ δεν είχε εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα ούτε ξεκάθαρο ρόλο λόγω χαρακτηριστικών και επιλογής συστήματος και που η ομάδα που έπαιξε πέρυσι, η Ρασίνγκ, δεν έχει λεφτά να τον αγοράσει.

 

Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού με σταυρωμένα τα χέρια. Θα δημιουργούσε συνθήκες αποχώρησης. Και αυτό το έχει ήδη καταφέρει.

 

Ο αποκλεισμός του δεν είναι ποδοσφαιρικός αλλά μία προσπάθεια του προπονητή να διαχειριστεί την κατάσταση. Και όσοι θέλουν να καταλάβουν θα καταλάβουν. Όσοι δεν θέλουν, θα βλέπουν φαντάσματα.

 

Τέλος θεωρώ υποκριτικό να παραδέχεται με τις ενέργειές του ο υφυπουργός Κοντονής πως υπήρχε δόλος στον Παπά για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και ακόμη να μην έχει παραπεμφθεί κανείς για παρακίνηση βίας από αυτή την βραδιά.

 

Αντιθέτως, 17χρονά και 18χρονά, αντιμετωπίζουν διώξεις για τα επεισόδια εκείνης της ημέρας που έγιναν γνωστές πρόσφατα.

 

Ο ορθή σειρά είναι να κληθούν πρώτα οι ηθικοί αυτουργοί και έπειτα αυτός που τσίμπησε. Από την άλλη θα μου πεις πως δύο τόνοι ηρωϊνης ήρθαν μόνες τους στην Ελλάδα, εδώ θα κολλήσουμε…

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags