Facebook Pixel «Μήνυμα» Βίκτορ – Τον έκοψε από την αποστολή!
| 2016-08-03 20:27:00

«Μήνυμα» Βίκτορ – Τον έκοψε από την αποστολή!

«Μήνυμα» Βίκτορ – Τον έκοψε από την αποστολή!

Ποιον ξένο άσο άφησε στην εξέδρα για τη ρεβάνς με την Χάποελ ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού και τι δείχνει αυτή η εξέλιξη για το μέλλον του…

Το ματς του Ολυμπιακού με την Χάποελ είναι ίσως το πιο σημαντικό της χρονιάς για τους Πειραιώτες, καθώς σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να γυρίσουν από το Ισραήλ με την πρόκριση, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, κάτι που έχει προαναγγήλει φυσικά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ωστόσο, ο Βίκτορ Σάντσεθ έστειλε από σήμερα κάποια μηνύματα, τόσο με την 11αδα που κατέβασε όσο και με τους παίκτες που έχει στον πάγκο. Ο Ισπανός κόουτς αποφάσισε να παίξει με τρεις παίκτες στα χαφ (Μιλιβόγεβιτς – Μπουχαλάκης – Καμπιάσο) και να αφήσει εκτός τον Μανιάτη, ενώ μπροστά τους θα παίξουν μαζί οι Τσόρι – Φορτούνης, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει στο γήπεδο καθαρό εξτρέμ.

Ενδιαφέρον όμως συγκεντρώνει και η επιλογή παικτών για τον πάγκο, καθώς σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Πάρντο, ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται συνολικά από τον προπονητή του!!

Ιδού η 11αδα: Καπίνο, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Τσόρι, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας και Ιντέγιε.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λεάλι, Μανιάτης, Πουλίδο, Μαζουάκου, Βούρος, Ζντιέλαρ και Σεμπά.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags