Facebook Pixel Γελάει ο κόσμος με την επόμενη μέρα στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-04 11:30:00

Γελάει ο κόσμος με την επόμενη μέρα στο Λιμάνι!

Γελάει ο κόσμος με την επόμενη μέρα στο Λιμάνι!

Απίστευτο κράξιμο τού Γιάννη Παπαγιάννη για την "ομαδούλα" τού Ολυμπιακού! "Αν πάρουν αυτόν τον προπονητή, το ξύλο θα φτάσει μέχρι τις σουίτες του Καραϊσκάκη"!

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Το απαράδεκτο χθεσινό θέαμα(;) του Ολυμπιακού ας μη σχολιαστεί από εμάς. Γράφτηκαν σχεδόν τα πάντα. Εμείς θα σχολιάσουμε, όπως και μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου, την απουσία οράματος από την ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Γιατί πραγματικά από πέρσι όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα όραμα για τον Ολυμπιακό αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχειώδες πλάνο για την ομάδα!

Άλλα αντί άλλων, με μεταγραφές επιπέδου Γ΄ Εθνικής, προπονητές να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, διοικητικοί παράγοντες να έρχονται και να φεύγουν, γενικά ο Ολυμπιακός από το 2015 και μετά δείχνει ότι πρόκειται για μια ομαδούλα της σειράς που κανένας δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον της.

Από χθες κυκλοφορεί το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον πάγκο της ομάδας. Ο άνθρωπος είναι καλός προπονητής και το έχει αποδείξει, δεν κάνει όμως για τον Ολυμπιακό. Και δεν κάνει ούτε για την Ελλάδα, για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο, θα κάνει για τον Ολυμπιακό που θα χτιστεί από τώρα για το μέλλον;

Πραγματικά εάν τελικά η διοίκηση επιλέξει τον Ουζουνίδη για να χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός, το ξύλο που θα πέφτει από τους φιλάθλους στο «Καραϊσκάκης» δε θα έχει προηγούμενο! Μόνο που αυτή τη φορά το ξύλο δε θα πέφτει στις εξέδρες του γηπέδου, αλλά στις σουίτες και τα επίσημα του «Καραϊσκάκης» και απο το ξύλο αυτό δε θα γλιτώσει κανείς!

Ο Ολυμπιακός υπέστη τον πιο ταπεινωτικό αποκλεισμό στην ευρωπαική ιστορία του τα τελευταία χρόνια. Ταπεινωτικός αλλά δίκαιος ο αποκλεισμός. Περιμέναμε, λοιπόν, αυτό το μάθημα να γίνει πάθημα και η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της με έναν σωστό προγραμματισμό και επενδύσεις που θα αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα.

Αντί προγραμματισμού και επενδύσεων, διαβάζουμε ότι θα φύγει ο σημερινός προπονητής και ότι φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο ...Μαρίνος Ουζουνίδης!

"Έλεος" που λέει και ο Αλέφαντος. Εάν δεν μπορούν να συνεχίσουν να διοικούν τον Ολυμπιακό ας μας το πουν για να ξέρουμε και εμείς τι θα γίνει με την ομάδα. Εάν μπορούν και θέλουν να κάνουν μεγάλο τον Ολυμπιακό, ας το δείξουν στην πράξη. Μόνο δούλεμα στον κόσμο να μη ρίχνουν. Γιατί, εάν το συνεχίσουν θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Και ο νοών νοείτω...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags