Facebook Pixel "Aξίζαμε πέρα για πέρα την πρόκριση"
| 2016-08-04 23:31:00

"Aξίζαμε πέρα για πέρα την πρόκριση"

"Aξίζαμε πέρα για πέρα την πρόκριση"

Στη συνέντευξη του μετά το νικηφόρο ματς με ΑΙΚ, ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε σε όσα θετικά αλλά κι αρνητικά είδε από την ομάδα του

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού:

«Ξέραμε ότι η προσέγγιση του ματς δεν θα ήταν εύκολη. Ο αντίπαλος παίζει καλό ποδόσφαιρο στην έδρα του, έχει να χάσει ένα χρόνο. Στο τέλος του πρώτου μέρους δεν ήμουν χαρούμενος. Μπήκαμε για να νικήσουμε το παιχνίδι στην επανάληψη και νομίζω πως αξίζαμε πέρα για πέρα την πρόκριση. Περίμενα κάτι καλύτερο στο πρώτο μέρος. Η ΑΪΚ ξεκίνησαμε πολύ δυνατά. Στο δεύτερο παίξαμε όπως ξέρουμε και αξίζαμε την νίκη».

Για την ατμόσφαιρα: «Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα. Ίσως να μην ήταν χαρούμενοι που δεν έπαιζαν στην έδρα τους αλλά έδειξαν πως αξίζουν να μείνουν στην Ευρώπη από αυτή την συμπεριφορά Έχαναν και συνέχιζαν να τραγουδούν. Μου άρεσε αυτό».

Για τον Μπεργκ:«Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Ο Μολέδο έκανε πολύ καλό ματς, ο Ζέκα. Κάθε μέρα παίζει ρόλο για την ομάδα. Η ασίστ του Γουακάσο ήταν κάτι πολύ καλό. Μπορούμε να βελτιωθούμε στο κέντρο. Στην άμυνα. Είμαστε στην άρχη ακόμη».

Αν δεν του άρεσε κάτι παρά την πρόκριση: «Ήμουν θυμωμένος στο τέλος του πρώτου μέρους. Έμοιαζαν οι παίκτες μου στα τελευταία λεπτά ότι είναι καλό το 0-0. Δεν ήταν καλό. Τους είπα τι σκέφτομαι στο ημίχρονο και μου έδωσαν αντίδραση. Μετά το 2-0 το παρατήσαμε λίγο αλλά μπορούμε να το βελτιώσουμε και αυτό. Ήταν κάτι λογικό».

Για το πως αντιμετώπισε τα στημένα της ΑΪΚ: «Κάναμε πολύ καλό ματς στα στημένα του αντιπάλου. Ο Κουτρουμπής είχε από μπροστά τον Μαρκάνεν. Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο τους απόψε σε αυτό το κομμάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags