Facebook Pixel Απάντηση με ...βόμβες τού Μαρινάκη στα συνθήματα!
| 2016-08-26 01:15:00

Απάντηση με ...βόμβες τού Μαρινάκη στα συνθήματα!

Απάντηση με ...βόμβες τού Μαρινάκη στα συνθήματα!

Μπορεί οι οπαδοί στο "Καραϊσκάκης" να γιούχαραν, ωστόσο ο πρόεδρος είχε πάρει ήδη το μήνυμα και ετοιμάζεται πλέον να φέρει στον Ολυμπιακό παικταράδες για όλες τις γραμμές!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μετατρέψει σε ένα απίστευτο θρίλερ το ματς με την Αρούκα και τελικά να πανηγυρίσει την πρόκριση με δύο γκολ στην παράταση.

Η εξέλιξη του αγώνα και φυσικά η εικόνα της ομάδας, δεν άρεσε καθόλου στην εξέδρα και γι΄ αυτό ακούστηκε έντονα το σύνθημα-μήνυμα προς στη διοίκηση, "αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό".

Ωστόσο, η επιθυμία του κόσμου αναμένεται πολύ σύντομα να γίνει πραγματικότητα, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης εδώ και μέρες είχε αποφασίσει πως η ομάδα θα άλλαζε σε μεγάλο βαθμό μετά τα δύο ματς με την Αρούκα.

Μάλιστα, οι Πειρταιώτες ήδη έχουν τρέξει συγκεκριμένες μεταγραφικές υποθέσεις και το προσεχές διάστημα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή να βρίσκονται στην Ελλάδα οι Νιλμάρ, Καρντόσο και Ιλόρι, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται επίσης οι μεταγραφές τόσο του εξτρέμ, όσο και του δεύτερου στόπερ, που θα είναι πιο ηχηρό όνομα από τον νεαρό άσο της Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags