Facebook Pixel Με εντολή... τίγρη στην ΑΕΚ ο Λέσκοτ!
| 2016-08-28 19:45:00

Με εντολή... τίγρη στην ΑΕΚ ο Λέσκοτ!

Με εντολή... τίγρη στην ΑΕΚ ο Λέσκοτ!

Από τη Φλώρινα ο Μελισσανίδης έκλεισε τον Λέσκοτ...

Από την όμορφη Φλώρινα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε την διαφορά στην μεταγραφή Λέσκοτ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του aek365.com, όταν το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΚ επιβεβαίωσε το μπάσιμο της Πεσκάρα ο ηγέτης της ΑΕΚ επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ που χειρίστηκαν την μεταγραφή μαζί με τον Ελληνα μάνατζερ και αφού ενημερώθηκε τους ζήτησε να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να κλείσει η μεταγραφή.

Οι Ιταλοί δεν υπερτερούσαν οικονομικά αλλά έδιναν κλειστό διετές στον Λέσκοτ σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έδινε 1+1 με δική της οψιόν. Επίσης έδιναν κάποια μπόνους προσαρμοσμένα στους στόχους της Ιταλικής ομάδας που ανέβαζαν το ποσό. Η εντολή που δόθηκε από τον Μελισσανίδη ήταν να δώσει η ΑΕΚ ότι δίνουν οι Ιταλοί και αν χρειαστεί και παραπάνω. Αυτό έγινε το βράδυ του Σαββάτου και όπως μετέφερε ο παίκτης μέσω του μάνατζερ του η κίνηση αυτή ήταν που του αφαίρεσε και τους τελευταίους ενδοιασμούς στο να διαλέξει ΑΕΚ γιατι αποδέιχτηκε πόσο πολύ τον ήθελε η ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την αρχή ήταν πολύ ζεστός με την συγκεκριμένη μεταγραφη για λόγους πρακτικούς αλλά και πρεστίζ αφού εκτός από την ποδοσφαιρική ποιότητα του ο Λέσκοτ δίνει στην ΑΕΚ και την αίγλη του σαν έναν από τόυς καλύτερους σέντερ μπακ των προηγούμενων χρόνων στην Πρέμιερ Λιγκ και διεθνής με την Εθνική Αγγλίας. Ο παίκτης λοιπόν πείστηκε και έρχεται Ελλάδα κι αν όλα πάνε καλά το μπαμ θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags