Facebook Pixel Τα λεφτά είναι στη Βραζιλία!
| 2016-08-30 11:22:00

Τα λεφτά είναι στη Βραζιλία!

Τα λεφτά είναι στη Βραζιλία!

Το μεσοβδόμαδο κουπόνι δεν είναι μεγάλο ελέω των Εθνικών Ομάδων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες για ταμείο! Το αντίθετο θα λέγαμε, με τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας να βγάζει καλά σημεία!

Τζόινβιλ - Μπαΐα

Η γηπεδούχος ομάδα έρχεται από τεράστιο διπλό την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Κρισιούμα με 0-1. Αποτέλεσμα που την κράτησε «ζωντανή» στην μάχη της παραμονής. Ένα γκολ του Ζαέλ στο ένατο μόλις λεπτό ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη. Όσο για τους φιλοξενούμενους; Η Μπαΐα τώρα μπορεί να πει ξεκάθαρα ότι πάει για άνοδο. Επανήλθε δριμύτερη μετά την διακοπή και μάζεψε τους εφτά από τους εννιά διαθέσιμους βαθμούς. Μάλιστα στα δύο πιο πρόσφατα μοίρασε «τριάρες». Τι ποντάρουμε; Θα είναι ζόρικο ματς, αλλά το προβάδισμα είναι προς τα δεξιά. Θα πάρουμε το 2 DNB, υπό τον φόβο της ισοπαλίας.

Τζόινβιλ - Μπαΐα 2 DNB (1.73)

Βάσκο Ντα Γκάμα - Βίλα Νόβα

Η Βάσκο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι κάνει «κοιλιά». Τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει στο πρωτάθλημα και μετά από την εντός έδρας ισοπαλίασοκ απέναντι στη Σαμπάιο, αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της προτελευταίας ομάδας του πρωταθλήματος, της Τούπι, με 2-2. Από την άλλη πλευρά, η Βίλα Νόβα ερχόταν από αήττητο τριών αγωνιστικών, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο εντός έδρας ματς με τη Ναούτικο. Ήττα με 0-2 με αμφότερα τα γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να εκμεταλλευτεί το κακό μομέντουμ της Βάσκο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα κι αναμένεται να παίξουν πολύ επιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ακολουθήσουν αυτό τον ρυθμό και το over 2.5 μοιάζει εξαιρετικά πιθανό.

Βάσκο Ντα Γκάμα - Βίλα Νόβα over 2.5 (1.74)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags