Facebook Pixel Kαταπέλτης Αλέφαντος για Ολυμπιακό και Εθνική!
| 2016-09-07 10:45:00

Kαταπέλτης Αλέφαντος για Ολυμπιακό και Εθνική!

Kαταπέλτης Αλέφαντος για Ολυμπιακό και Εθνική!

Ποια είναι η γνώμη τού παλαίμαχου προπονητή για τις εξελίξεις στο Λιμάνι; Τι λέει για Μαρινάκη και ποιος θέλει «εκτέλεση»; Τρελό κράξιμο σε Μανωλά, Σάμαρη, Μπακασέτα!

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι δραματικές. Όμως να αρχίσω με την Εθνική για να το συνεχίσω και να το κλείσω με τον Ολυμπιακό. Βλέπω πανηγύρια για την Εθνική επειδή έβαλε 4 γκολ... στον Αγροτικό Αστέρα! Σα να έβλεπα ομάδα χαμηλής κατηγορίας ήταν το Γιβραλτάρ, ερασιτέχνες είναι οι άνθρωποι, είναι η πιο αδύναμη εθνική που έχω δει. Όλοι πολλά γκολ τους ρίχνουν.

Η Εθνική μας είχε προβλήματα, τα δύο σέντερ μπακ δεν μπορούν να κατεβάσουν την μπάλα, ο Μανωλάς έχει το κακό χούι να κόβει με την ταχύτητά του αλλά μετά να δίνει την μπάλα στα 10 μέτρα και να περπατάει λες και... πάει βόλτα στο Σύνταγμα. Ο Παπασταθόπουλος τα ίδια. Δείτε ρε τώρα σέντερ μπακ όπως ο Χούμελς τι κάνουν.

Έχεις και δυο άτεχνα χαφ στον άξονα, Μανιάτης και Σάμαρης, άτεχνοι, και όχι γρήγοροι, με αποτέλεσμα να έχεις ένα άτεχνο τετράγωνο παικτών εκεί πίσω. Ο Σάμαρης που μου λέγανε για Μπενφίκα, είναι όπως τον έβλεπα στον Πανιώνιο, δεν έχει βελτίωση.

Ο δε Τζαβέλας δεν έχει ταχύτητα να πλευροκοπήσει. Ο μόνος που ήταν καταπληκτικός ήταν ο Τοροσίδης, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωραίες σέντρες και μπασίματα.

Το ευτύχημα είναι ότι ανέβηκε ο Φορτούνης, είναι πολύ σημαντικό και για την Εθνική και για τον Ολυμπιακό να ξαναβρεί τον εαυτό του. Διότι έχει ταχύτητα, ξέρει πολλή μπάλα, και έχει δύο καλά πόδια για το γκολ, βλέπει το γκολ. Και μου άρεσε αυτό που έκανε, ξεκίνησε με σπριντ ζητώντας την μπάλα από τον Μήτρογλου, όχι να την περιμένει στα πόδια. Φύγε βολίδα και ζήτα την μπάλα στο χώρο.

Ο Μπακασέτας, έλα ρε με τον Μπακασέτα, εγώ έβγαινα και σας τα έλεγα όταν έγραφαν ότι τον έκλεισε ο Ολυμπιακός. Τον έβλεπα στον Πανιώνιο και παρ' ότι έλεγαν ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, εγώ σας έλεγα "αργός παίκτης". Και τι τον βάζουν εξτρέμ, ούτε στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει εξτρέμ ούτε στην Εθνική.

Για τον Μαρινάκη εγώ πιστεύω ότι ήταν στο δρόμο για να γίνει ο μεγαλύτερος πρόεδρος, να ξεπεράσει και τον Κόκκαλη. Τα ίδια έλεγαν και για τον Κόκκαλη και τη διαιτησία. Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα λόγω διαιτησίας; Είστε σοβαροί; Ποιος έπρεπε να παίρνει το πρωτάθλημα; Ο Πέλκας, ο Γλύκος και ο Μαλεζάς; Ή ο Κλωναρίδης και ο Τριανταφυλλόπουλος; Ή η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική και στη Β' Εθνική;

Φέτος ενισχυθήκατε, σας είδα το καλοκαίρι και βγήκα και το είπα, ενισχύθηκε πραγματικά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ φτιάχνει καλή ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια όμως ήσασταν εσείς για πρωτάθλημα;

Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν παίρνει το πρωτάθλημα με τη διαιτησία. Καμία. Δώσε τη διαιτησία στη Σεβίλλη που παίρνει τα ΟΥΕΦΑ, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Ισπανία; Δώσε τη διαιτησία στη Λίβερπουλ, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία; Με τίποτα. Τη βλέπω τη Λίβερπουλ, τα χάλια της έχει. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με τη διαιτησία, πρέπει να έχεις την καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός πάντα έφερνε εδώ τους καλύτερους παίκτες.

Ακόμα και τώρα έφερε στο τέλος καλούς παίκτες. Άμα θα μπει ο Καρντόσο στο γήπεδο και βάζει κάθε αγωνιστική γκολ, θα σας φταίει η διαιτησία; Θα τον δω τον Καρντόσο από νωρίς και θα καταλάβω σε τι κατάσταση είναι. Το μόνο που θέλω είναι να μην τον δω μπάστακα στην περιοχή, θέλω να τον δω να κινείται.

Διαβάζω για Ιντέγε εξτρέμ. Το είχα προλάβει και το είπα στη στήλη ότι θα είναι λάθος άμα καταλήξουνε σε αυτό. Όπως απ' την αρχή είχα μπανίσει αυτά που έκανε ο Βίκτορ με τις αλλαγές στο σύστημα και είπα "πάρ' το αλλιώς, πας για καταστροφή". Από τα πρώτα φιλικά που το είδα.

Σας λέω λοιπόν ότι ο Ιντέγε εξτρέμ δεν κάνει, διότι δεν έχει την τεχνική και διότι ένα καλό μπακ θα τον πιάσει εύκολα, δεν θα μπορεί να φύγει από έξω, μόνο από μέσα και θα είναι προβλέψιμος. Έχει άλλους παίκτες ο Ολυμπιακός να βάλει στα εξτρέμ. Απορώ πάντως γι' αυτό που έγινε με τον Πάρντο στο ΟΥΕΦΑ, το θεωρώ λάθος. Όπως λάθος είχε γίνει πέρσι με τον Ντουρμάζ.

Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού τώρα είναι με τον Μαρινάκη. Αυτά περί εγκληματικής οργάνωσης είναι αηδίες. Ας πάνε να δικάσουν και να καταδικάσουν αυτόν τον πατέρα που τεμάχισε το κοριτσάκι και έχει και τα μούτρα να δηλώνει δεν τη σκότωσα, την τεμάχισα. Τι λες βρε κάθαρμα, την τεμάχισες; Το σπλάχνο σου, το αίμα σου, το αθώο κοριτσάκι τεμάχισες; Εκτέλεση! Εκτέλεση!

Ήμουν στο Ολυμπιακός-Βέροια από το πρώτο λεπτό, στο γήπεδο ήμουν και το θυμάμαι το ματς. Τι στημένο λένε, ο Ολυμπιακός ήταν για να της βάλει 3 γκολ της Βέροιας πραγματικά.

Εγώ βλέπω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει λυσσαλέα οργανωμένη επίθεση από ισχυρά συμφέροντα, αυτή είναι η "οργάνωση" κατά τη γνώμη μου, η οργάνωση εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού. Δεν τον φοβάμαι όμως, "σκύλος" είναι, θα τα καταφέρει. Μέχρι τον Άρειο Πάγο θα φτάσει, υπάρχει δικαιοσύνη και θα βρεθεί η αλήθεια.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags