Facebook Pixel "Το πιο κομβικό πρωτάθλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου - Θα φτάσει μακριά ο ΠΑΟΚ"
| 2016-09-10 20:08:00

"Το πιο κομβικό πρωτάθλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου - Θα φτάσει μακριά ο ΠΑΟΚ"

"Το πιο κομβικό πρωτάθλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου - Θα φτάσει μακριά ο ΠΑΟΚ"

Ώρα πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ και λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ για τη νέα χρονιά και όσα περιμένουν στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Το Πρωτάθλημα που ξεκινά θεωρώ ότι είναι το πιο κομβικό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για διάφορους λόγους. 

Σε πρώτη φάση έχουμε την ομάδα μας βελτιωμένη και ενισχυμένη έγκαιρα και ποιοτικά κι έναν προπονητή με εμφανή προσωπικότητα και γνώση των ιδιαιτεροτήτων του Συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει ψηλούς στόχους και ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, όπως προκύπτει από την ιστορία του, αλλά και από την ασφάλεια που του εξασφαλίζει η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. 

Εξίσου σημαντικές είναι οι αλλαγές στην ΕΠΟ. Το σύστημα των τελευταίων δεκαετιών μας αποχαιρετά και η προσπάθεια ξεκίνησε και πάλι από εδώ. Οι εγκληματικές οργανώσεις μπορεί να είναι παντοδύναμες, αλλά δεν είναι άτρωτες και συχνά πληρώνουν την αλαζονεία τους. Αυτή τη φορά είχαν απέναντί τους έναν δυνατό οικονομικά και επίμονο αντίπαλο που τους δημιούργησε πανικό. Κι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος όπως αποδείχτηκε. 

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έχει φέτος 30% περισσότερα εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με πέρυσι. Η εμπιστοσύνη του κόσμου αυξάνεται κι αυτό διαχρονικά στην ομάδα μας είναι το μεγαλύτερο όπλο. Κι ακόμη έχουμε περιθώρια στην συσπείρωση... 

Όλα ξεκινούν ευνοϊκότερα φέτος. Μόνος εχθρός είναι τα μεγάλα λόγια και η αλαζονεία. Με πίστη, σοβαρότητα και ταπεινότητα ξεκινούμε μια σεζόν που ελπίζω ότι θα μας φτάσει μακριά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags