Facebook Pixel "Σπάει" τα ταμεία για Μπεργκ και ρήτρα ο Αλαφούζος!
| 2016-09-19 09:40:00

"Σπάει" τα ταμεία για Μπεργκ και ρήτρα ο Αλαφούζος!

"Σπάει" τα ταμεία για Μπεργκ και ρήτρα ο Αλαφούζος!

Όπως όλα δείχνουν ο Μάρκους Μπεργκ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει για ακόμα μία φορά την υπέρβαση!

Ο Σουηδός άσος αποδεικνύει μέρα με την μέρα ότι ο Παναθηναϊκός έκανε καλά που τον έφερε πριν τρία χρόνια στην ομάδα και που κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί στο ρόστερ του συλλόγου.

Ο Μπεργκ συνεχίζει να βγάζει ασπροπρόσωπο τον πρόεδρο των Πράσινων, Γιάννη Αλαφούζο, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε χθες και την μία ασίστ εναντίον του ΠΑΣ ήταν ο απόλυτος σταρ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Κι όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τους Γιαννιώτες, το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του θα τελειώσει άμεσα και μάλιστα με θετικό τρόπο τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον ίδιο.

Και για να δείτε πως ο διοικητικός ηγέτης της πράσινης ΠΑΕ έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της παραμονής του Μπεργκ, αρκεί να σας δώσουμε τα νούμερα που "παίζουν" και που θα αποτελούν το νέο, πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του.

Έτσι, λοιπόν, οι Πράσινοι του έχουν καταθέσει πρόταση με ετήσιες απολαβές 1,1 εκατομμυρίων ευρώ (900.000 ευρώ "πάγιες" και 200.000 μπόνους στόχων και συμμετοχών), συμπεριλαμβανομένης και της τρέχουσας σεζόν (2016-2017).

Κάτι που σημαίνει ότι σε βάθος τριετίας τα λεφτά που μπορεί να λάβει ο Μπεργκ από το "τριφύλλι" ανέρχονται σε 3, 3 εκ. ευρώ! Και αν νομίζετε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος μένει μόνο σε αυτό, καλά θα κάνετε να δείτε και πως φροντίζει για το μέλλον του Σουηδού, αλλά και για το καλό του συλλόγου.

Επειδή, ο πρόεδρος των Πράσινων θέλει να αποκομίσει το μεγαλύτερο όφελος από τον Σουηδό σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης, είναι αποφασισμένος να του βάλει ρήτρα (κατόπιν απαίτησης και του ίδιου του παίκτη) που θα φτάνει τα 6,7 εκατομμμύρια ευρώ.

Από αυτά, τα 4 εκ. δικαιούται ο Παναθηναϊκός , το Αμβούργο δικαιούται άλλα 2,7 εκ., ενώ θα εξαλειφθεί το 12,5% που ήταν στην κατοχή του Μπεργκ. Ένα deal που δείχνει τις πραγματικές διαθέσεις της δίοικησης για "χτίσιμο" γύρω από τον 30χρονο επιθετικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags