Facebook Pixel Έχει... ψωμί η Δευτέρα!
| 2016-09-19 11:40:00

Έχει... ψωμί η Δευτέρα!

Έχει... ψωμί η Δευτέρα!

Ποιος σας είπε πως επειδή είναι Δευτέρα δεν υπάρχουν ευκαιρίες για ταμείο; Το αντίθετο! Πάμε να δούμε τις επιλογές που κρατήσαμε για ποντάρισμα.

Χάλμσταντ – Έργκριτε

Η Χάλμσταντ σκόρπισε δύο βαθμούς στην προηγούμενη αγωνιστική στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην αδιάφορη Ατβίνταμπεργκ και σε συνδυασμό με την νίκη της Σίριους, απέχει πλέον 7 βαθμούς από την πρώτη θέση. Όσο για την Έργκριτε; Ήρθε ισόπαλη με 2-2 στο γήπεδο της στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Βάρναμο και και μετά την προχτεσινή νίκη της Σιριάνσκα, έχει βρεθεί και πάλι κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ του υποβιβασμού. Τι ποντάρουμε; Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο ρόστερ και οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την νίκη. Επιλογή μας ο άσσος.

Χάλμσταντ – Έργκριτε 1 (1.81)

Ζενίτ – Ρουμπίν

Επόμενη στάση στη Ρωσία. Η Ζενίτ έρχεται από ένα απίστευτο ματς, τη νίκη της με 4-3 στο Ισραήλ επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Πίσω στο σκορ από το 26’, έμοιαζε πεσμένη στο καναβάτσο μετά το 3-0 στο 70’, ωστόσο μείωσε στο 76’ (Κοκόριν) κι εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 81’ για μία επική ανατροπή με άλλα τρία γκολ (84’ Μαουρίσιο, 86’ Τζουλιάνο, 90+1’ Τζόρτζεβιτς). Από την άλλη πλευρά, βαθιά ανάσα πήρε ο Χάβι Γκράθια με την πρώτη νίκη της Ρουμπίν στη σεζόν, το 3-1 επί της Ουράλ. Αυτό που τον χαροποίησε περισσότερο, όπως είπε, ήταν η αποφασιστικότητα των παικτών του, που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο για πρόβλεψη, ωστόσο το γεγονός ότι πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικές αρετές μας οδηγεί στο over. Επιλογή που δεν πληρώνει και άσχημα...

Ζενίτ – Ρουμπίν over (1.75)

Φρέντρικσταντ – Στρόμεν

Αναμορφωτής της Φρέντρικσταντ ο προπονητής Μιέλντε, τη διατηρεί αήττητη έπειτα από πέντε αγωνιστικές που είναι στον πάγκο και την οδηγεί προς την επίτευξη της παραμονής. Από την άλλη, σε καλή κατάσταση η Στρόμεν, πραγματοποιεί ανοδική πορεία με αποτέλεσμα να βρίσκεται έναν πόντο (και ματς λιγότερο) μακριά από την πρώτη εξάδα της κατάταξης. Αμφότερες, λοιπόν, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αγνοούν την ήττα εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικούς στόχους, επομένως καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο. Πάμε στα πολλά γκολ.

Φρέντρικσταντ – Στρόμεν over (1.70)

Λίνγκμπι – Άαλμποργκ

H Λίνγκμπι γνώρισε την ήττα την περασμένη αγωνιστική στο Ράντερς. Το "ναυτικό" παρέμεινε ακίνδυνο για μεγάλη διάρκεια στο ματς και δεν κατάφερε να ανατρέψει το 2-0. Από αρνητικό αποτέλεσμα έρχονται και οι φιλοξενούμενοι. Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η

Άαλμποργκ την 8η αγωνιστική. Οι "κόκκινοι" φιλοξένησαν την Μπρόντμπι στο βορρά αλλά έμειναν μόλις στο 8΄πίσω στο σκορ. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι στο στάδιο της Λίνγκμπι που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει αρκετά στατική και ακίνδυνη. Η Άαλμποργκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και παρά τους τραυματισμούς και κάποιες απουσίες, πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να πάρει το διπλό.

Λίνγκμπι – Άαλμποργκ 2 (2.30)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags