Facebook Pixel Δεν υπάρχει! Έτσι κάνουν σεξ οι Ιάπωνες (BINTEO)
| 2016-09-24 17:46:00

Δεν υπάρχει! Έτσι κάνουν σεξ οι Ιάπωνες (BINTEO)

Δεν υπάρχει! Έτσι κάνουν σεξ οι Ιάπωνες (BINTEO)

Εδώ και λίγους μήνες έχει αρχίσει να εισχωρεί για τα καλά στην ζωή μας η νέα τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality).

Και φυσικά, όπως φαινόταν από την αρχή, αυτή η τεχνολογία είναι ιδανική για την παγκόσμια “βιομηχανία” του σεξ.

Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το γεγονός ότι οι συσκευές οπτικής εικονικής πραγματικότητας πέρασαν από το πεδίο της στρατιωτικής εφαρμογής (από όπου και ξεκίνησαν) στο ευρύ κοινό, ήταν επειδή ακριβώς θα μπορούσαν να είχαν μεγάλη επιτυχία στις τεχνολογίες γύρω από το σεξ.

Και όταν μιλάμε για νέες τεχνολογίες και σεξ, το μυαλό πηγαίνει αυτόματα στην Ιαπωνία...

Ιάπωνες ερευνητές δημιούργησαν μια ολόσωμη φόρμα με κάσκα οπτικής εικονικής πραγματικότητας και μερικά ακόμα... εξαρτήματα, η οποία επιτρέπει σε εκείνον που τη φοράει να αισθάνεται σε όλο του το σώμα πώς είναι να έχει σεξουαλική επαφή σε περιβάλλον virtual reality!

Η στολή περίπου $400. Έχει τη δυνατότητα να στέλνει δονήσεις και ερεθίσματα σε όλο το σώμα του χρήστη και να τον κάνει να αισθάνεται ότι αγγίζει πραγματικά ένα άλλο άτομο και πως συνευρίσκεται "στ' αλήθεια" σεξουαλικά μαζί του!

Η στολή ονομάζεται “Illusion VR” και συνδέεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εκεί μπορεί να αναπτυχθεί κάποιο συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι με διάδραση με την στολή, ώστε ο χρήστης να βυθίζεται πλήρως στην... δράση.

Οι κατασκευαστές της στολής λένε ότι είναι θέμα χρόνου η αντίστοιχη έκδοση και για γυναίκες.

ΠΗΓΗ: iatropedia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags