Facebook Pixel Άσοι από τη Βραζιλία σε δυνατές αποδόσεις!
| 2016-10-05 12:04:00

Άσοι από τη Βραζιλία σε δυνατές αποδόσεις!

Άσοι από τη Βραζιλία σε δυνατές αποδόσεις!

Το κουπόνι συνεχίζει σε... χαμηλούς ρυθμούς, ωστόσο η ανάλυση των αγώνων βγάζει σημεία που αξίζουν ποντάρισμα! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα.

Βιτόρια Μπαΐα - Γκρέμιο

Έχει επιστρέψει για τα καλά η Βιτόρια, η οποία με τις δύο σερί νίκες και τρεις στα τέσσερα πιο πρόσφατα, έχει αποσπαστεί με τέσσερις βαθμούς από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας. Έπειτα από το 2-0 επί της Σάο Πάολο εντός έδρας, πήρε ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας με το εμφατικό 1-4 στην έδρα της Σαπεκοένσε. Είναι χαρακτηριστικό της τρομερής εμφάνισης που έκανε, ότι είχε πετύχει και τα τέσσερα γκολ της στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη, η Γκρέμιο δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κρουζέιρο και ηττήθηκε με 1-0. Το γκολ ήρθε στο 72’ και δεν είχε απάντηση στη συνέχεια του ματς. Επιστροφή στις ήττες έπειτα από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και εκεί που έδειχνε ότι ξεμένει από στόχους στο πρωτάθλημα, ήρθε η απόφαση της Conmebol για αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του Λιμπερταδόρες, κάτι που μεταφράζεται σε έξοδο έξι ομάδων στην επόμενη διοργάνωση, οπότε απέχει μόλις δύο βαθμούς από την εξάδα και μόνο αδιάφορη δεν είναι.... Τι ποντάρουμε; Η Βιτόρια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η επίθεση της βρήκε τον καλό εαυτό της, μιας και έχει μπόλικη ποιότητα. Εντός είναι καλή, τη στιγμή που η Γκρέμιο εκτός δεν μπορεί και θα έχει καλές απουσίες μπροστά. Θα πάμε στον άσο.

Βιτόρια Μπαΐα - Γκρέμιο 1 (2.25)

Ατλέτικο Παραναένσε - Σαπεκοένσε

Πιστή στις συνήθειες της, η Ατλέτικο Παραναένσε ήταν ανύπαρκτη εκτός έδρας και ηττήθηκε από την ισχυρή Σάντος με 2-0. Δέχθηκε το 1-0 με πέναλτι στο 31’, το πάλεψε αλλά δεν είχε λύσεις στην επίθεση και δέχθηκε δεύτερο γκολ στο 83’ για να τελειώσει ουσιαστικά εκεί το ματς. Αν βελτίωνε την εκτός έδρας συγκομιδή της, θα μπορούσε να είναι εντός τετράδας, αλλά είναι τραγική στις εξόδους της. Όσο για τη Σαπεκοένσε; Δεν κατάλαβε από πού της ήρθε η «σφαλιάρα» από την Βιτόρια εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, όπου ταπεινώθηκε μπροστά στον κόσμο της με σκορ 1-4. Τραγική η εμφάνιση της, κυρίως αμυντικά, όπου οι καλοί μεσοεπιθετικοί της Βιτόρια, έκαναν ότι ήθελαν τους δύσμοιρους αμυντικούς της που δεν είχαν τρόπο να τους κόψουν. Γενικά, η Σαπεκοένσε δεν είναι καλά τελευταία. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

Ατλέτικο Παραναένσε - Σαπεκοένσε 1 (1.98)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags