Facebook Pixel Έδωσε το σύνθημα ο Πασκουάλ
| 2016-10-25 16:18:00

Έδωσε το σύνθημα ο Πασκουάλ

Έδωσε το σύνθημα ο Πασκουάλ

Για το Μπάμπεργκ της Γερμανίας, μέσω Μονάχου, αναχώρησε το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ (26/10, 21:15, ΕΡΤ1), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας

Ο Πασκουάλ, που μόλις χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση, έδωσε σύνθημα νίκης: «Ξέρουμε ακριβώς πως είναι η κατάσταση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε καλή δουλειά αύριο στο γήπεδο της Μπάμπεργκ, παρότι κάναμε μόλις μια προπόνηση μαζί. Λίγο-πολύ ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε όμως. Σεβόμαστε τη Μπάμπεργκ, που ειδικά στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα, αλλά πάμε εκεί για τη νίκη».

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Νικ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Φελντέιν, Νίκος Παππάς, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τζέιμς Γκιστ, Ντιμίτρις Νίκολς, Πατ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης και Κρις Σίνγκλετον, καθώς και οι τέσσερις συνεργάτες του Τσάβι Πασκουάλ.

Πέραν του Ινίγο Θορθάνο, ο οποίος προστέθηκε στο τεχνικό τιμ, κατόπιν απόφασης του Καταλανού τεχνικού, συνεχίζουν κανονικά και οι Γιώργος Βόβορας, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Νίκος Παππάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags