Facebook Pixel Με το δεξί Απόλλων και Πανθρακικός
| 2016-10-25 19:13:00

Με το δεξί Απόλλων και Πανθρακικός

Με το δεξί Απόλλων και Πανθρακικός

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε νικηφόρα στο Κύπελλο επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 στη Ριζούπολη, ενώ στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός νίκησε 3-0 την Καλλιθέα

Με πρωταγωνιστές την χρυσή αλλαγή του Σπανού, Κάσσο που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, αλλά και τον διαιτητή Μακρυπόδη που έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι σε βάρος του Βουό στο 94', ο Απόλλωνας πήρε δύσκολη νίκη επί του καλύτερου του ΟΦΗ (με 1-0) και ξεκίνησε ιδανικά στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα, καλύτερη κυκλοφορία, περισσότερες τελικές και ευκαιρίες (με μεγαλύτερες τη κεφαλιά του Αντουκόρ άουτ στο 50΄, την κεφαλιά του Βοού άουτ στο 76' και το σουτ του Μασάδο από καλή θέση στην αγκαλιά του Χιώτη στο 92'), όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Πιο ουσιαστικοί οι γηπεδούχοι στην καλύτερη τους στιγμή άνοιξαν το σκορ.

Ήταν το 69ο λεπτό όταν μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα και λάθος των Δαύκου, Κώτσιου ο Κάσσος που είχε περάσει λίγα λεπτά στο παιχνίδι με πλασέ από πλάγια θέση έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφάριση στο 94' αν ο ρέφερι έδινε την εσχάτη των ποινών στην ανατροπή του Βουό από τον Πάνο

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δ. Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος (79' Πάνος), Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Ρομάνο, Πορτουλίδης, Περογαμβράκης (60' Κάσσος), Διαμαντόπουλος Σιατραβάνης (87' Τσιάρας)

ΟΦΗ (Ν. Νιόμπλιας): Δαύκος, Μίκιτς (73' Μιλοσάβλιεβ), Βαλλιάνος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ (80' Μασάδο), Χαντί, Μπουρσέλης (73' Κομεσίδης), Βουό, Ράντι.

Πανθρακικός-Καλλιθέα 3-0

Πολύ άνετη επικράτηση επί της Καλλιθέας πέτυχε ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή, καθώς τη διέλυσε 3-0, σε μία αναμέτρηση που μπορούσε να είχε πετύχει και πιο ευρύ σκορ για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 37' η άμυνα της Καλλιθέας τα έκανε... μούσκεμα, καθώς αντί να διώξει την μπάλα τη χάρισε στον Πλέγα και εκείνος έδωσε το γκολ στον Νικόλτση, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ.

Το ματς τέλειωσε επί της ουσίας στο 57', όταν ο Ντούνης έκανε τραγικό λάθος, χάνοντας την μπάλα εκτός περιοχής και ο Ηλιάδης με σουτ στην κενή εστία έκανε το 2-0 ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Καρδάρης έπειτα από ασίστ του Ρομπέρ.

Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66' Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60' Κάρδαρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (75' Μήλιος).

Καλλιθέα (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη (74' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68' Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags