Facebook Pixel Ναζλίδης και... Σιώπης γλίτωσαν τον Αναστασιάδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-10-29 16:50:00

Ναζλίδης και... Σιώπης γλίτωσαν τον Αναστασιάδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναζλίδης και... Σιώπης γλίτωσαν τον Αναστασιάδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ματς που είχε γκολ με πέναλτι νωρίς, δύο κόκκινες και μία γκολάρα με απευθείας φάουλ, η ΑΕΛ νίκησε 2-0 τον «νωθρό» Πανιώνιο και ο Άγγελος συνεχίζει στον πάγκο!

Παρά την έντονη αμφισβήτηση που υπήρχε προς το πρόσωπό του το τελευταίο διάστημα, κυρίως από τον Αλέξη Κούγια, ο Αναστιάδης παρουσίασε μία… ετοιμοπόλεμη ομάδα κόντρα στον Πανιώνιο και έτσι η Λάρισα πήρε τη νίκη με 2-0.

Το σκορ άνοιξε νωρίς με πέναλτι στο 10ο λεπτό ο Βαρέλα, στο οποίο υπέπεσε ο Σιώπης, ενώ το 2-0 έγραψε στο 82ο λεπτό ο Ναζλίδης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Το ματς πάντως είχε και μεγάλη ένταση, καθώς στο 22ο λεπτό οι Ουρτάδο και Φούντας αρπάχθηκαν και είδαν απευθείας την κόκκινη κάρτα.  
 

Πέναλτι, ένταση, δύο κόκκινες και δοκάρι!

Το παιχνίδι είχε εντυπωσιακό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και ήταν φανερό πως και οι δύο ομάδες είχαν μπει αποφασισμένες στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο και να πάρουν τη νίκη. Τα πράγματα βέβαια για την ΑΕΛ έγιναν πιο εύκολα στο 10ο λεπτό, όταν ο Σιώπης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βαρέλα, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Ουρουγουανός με ωραία εκτέλεση έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των γηπεδούχων και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά και να ψάξουν την ισοφάριση. Το ματς όμως… πήρε φωτιά όταν στο 22’ είχαμε διπλή αποβολή. Ο Ουρτάδο έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Φούντα, οι δυο τους… αρπάχτηκαν και ο διαιτητής Καλογερόπουλος τους έστειλε αμέσως στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα.
Οι δύο αποβολές επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αν και στο 28’ η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν η σουτάρα του Αβραάμ σταμάτησε στο δοκάρι!

Πίεζε ο Πανιώνιος, το κάρφωσε ο Ναζλίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, καθώς ο Πανιώνιος μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το ματς και από πολύ νωρίς ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πίεζαν πολύ και ίσως άξιζαν και το γκολ, όταν έχασαν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες. Καλύτερες όλων ήταν το σουτ του Τασουλή στο 54ο λεπτό, όταν η μπάλα έφυγε άουτ, αλλά και η κεφαλιά του Ρισβάνη στο 75ο λεπτό, που είχε ίδια κατάληξη.

Τελικά, στο 82ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λάρισα έκανε το 2-0 με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Ναζλίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή και …έγραψε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αν και ο Πανιώνιος είχε και δοκάρι στα τελευταία λεπτά.



Δείτε τα γκολ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags