Facebook Pixel Άρθρο για το Ολυμπιακός - ΠΑΟ: Στο γήπεδο είναι πολύ καλύτερος!
| 2016-11-02 00:50:00

Άρθρο για το Ολυμπιακός - ΠΑΟ: Στο γήπεδο είναι πολύ καλύτερος!

Άρθρο για το Ολυμπιακός - ΠΑΟ: Στο γήπεδο είναι πολύ καλύτερος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναλύει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που έρχεται.

Είδα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Πέρα από το όργιο διαιτησίας , που έσπρωξε τον Ολυμπιακό σε μία νίκη, που δεν άξιζε διαπίστωσα, ότι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή μπορεί να είναι στο +4 για τους λόγους, που ξέρουμε, αλλά δεν έχει καμία σχέση σαν ομάδα με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» παίζουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό.

Και αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς, όσον αφορά την δημιουργία ευκαιριών σε κάθε παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κάνει πολλές καθαρές ευκαιρίες και δέχεται πολύ λίγες ευκαιρίες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει λίγες καθαρές ευκαιρίες και δεν δέχεται γκολ σε παιχνίδια, που ο αντίπαλος έχει κλασικές ευκαιρίες, όπως ο Στόιτσεφ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο τρόπος , που αναπτύσσονται οι δύο ομάδες και το ποδόσφαιρο, που παίζουν δεν συγκρίνεται. Ο Παναθηναϊκός αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια , αλλά παίρνει τις νίκες, είτε διότι βάζει ένα γκολ κάποια στιγμή, είτε διότι ευνοείται από διαιτητικές αποφάσεις.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσοι δεν την βλέπουν απλά δεν θέλουν να την δουν. Το μόνο ανησυχητικό για τον Παναθηναϊκό είναι οι πολλές ευκαιρίες, που χάνει, αλλά και το ότι στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 70 παρουσιάζει πτώση στην απόδοσή του. Αλλά και ο Ολυμπιακός δεν σκίζει στο κομμάτι αυτό και την Κυριακή θα προέρχεται από ένα μακρινό ταξίδι πέντε ωρών μετά την επιστροφή του στο παιχνίδι με την Αστάνα.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει την Κυριακή το ντέρμπι, αρκεί να είναι εύστοχος στις ευκαιρίες, που θα κάνει και να μην φάει …πιστολιά από τον διαιτητή, η τους βοηθούς που θα παίξουν.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags