Facebook Pixel Οριστικό: Τελειώνει ξένος άσος του Ολυμπιακού - Να η πρώτη μεταγραφή που έρχεται τον Γενάρη!
| 2016-11-13 21:00:00

Οριστικό: Τελειώνει ξένος άσος του Ολυμπιακού - Να η πρώτη μεταγραφή που έρχεται τον Γενάρη!

Οριστικό: Τελειώνει ξένος άσος του Ολυμπιακού - Να η πρώτη μεταγραφή που έρχεται τον Γενάρη!

Ειλημμένη απόφαση είναι η αποχώρηση του παίκτη, που κινητοποιεί τους Ερυθρολεύκους να βρουν τον αντικαταστάτη του. Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων…

Βραχύβια φαίνεται πως θα είναι η πορεία του Γκονζάλο Πασιένσια στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο στους πρωταθλητές, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του (είχε και λιποθυμικό επεισόδιο πρόσφατα) αναγκάζει τους Ερυθρολεύκους να επισπεύσουν την διακοπή του δανεισμού και την επιστροφή του στην πορτογαλική ομάδα.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριο ώστε να καλύψει το κενό του Πορτογάλου. Αυτή θα είναι -εκτός απροόπτου- η πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ήδη τα ονόματα των υποψηφίων παικτών έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι.

Πρόσφατα σας είχαμε γράψει για τις ματιές του Ολυμπιακού στον Ούγκο Βιέιρα που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες εκ νέου στο παρελθόν. Ο Σέρβος είναι μια προσιτή περίπτωση εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεων των Ερυθρολεύκων με την ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής, αλλά και γιατί δεν απαιτείται κάποια οικονομική υπέρβαση για την απόκτησή του.

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί και άλλα ονόματα που ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο απασχολούν τους Πειραιώτες. Ο ένας παίκτης, ο Γκουίντο Καρίγιο της Μονακό, είναι παλιός γνώριμος στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ενώ σήμερα γράφτηκε επίσης το όνομα του Ισάακ Μπλεφοντίλ της Σταντάρ Λιέγης.

Επίσης, ορισμένα Μέσα κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον των πρωταθλητών για δυο επιθετικούς που αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ και πραγματοποιούν εξαιρετικές. Ο λόγος για τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ροζέριο Τουράμ της Κέρκυρας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατάκες-φωτιά Παπαγιάννη στον SportDog: "Γεροντάκι ο Τσόρι, δεν μπορεί ο Σιόβας, ανύπαρκτος ο ΠΑΟ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags