Facebook Pixel ΝΤΡΟΠΗ! Μόνο έτσι περνάει πλέον ο ΠΑΟ - Δεν του φτάνει ούτε η δική του νίκη (Βαθμολογία)
| 2016-11-30 22:38:00

ΝΤΡΟΠΗ! Μόνο έτσι περνάει πλέον ο ΠΑΟ - Δεν του φτάνει ούτε η δική του νίκη (Βαθμολογία)

ΝΤΡΟΠΗ! Μόνο έτσι περνάει πλέον ο ΠΑΟ - Δεν του φτάνει ούτε η δική του νίκη (Βαθμολογία)

Πολύ δύσκολο πλέον, μετά και την ήττα στον ΟΦΗ, να προκριθεί ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Δείτε τη βαθμολογία και την τελευταία αγωνιστική...

Μετά τη νίκη του Ηρακλή και την …σφαλιάρα του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό, το Τριφύλλι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Ο Γηραιός είναι πρώτος με 4 πόντους, ο Απόλλων έχει 3 μαζί με τον ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκός τελευταίος με 1, από το 0-0 της πρώτης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο.

Για να περάσει λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ΜΗΝ έρθει ισοπαλία το Ηρακλής - ΟΦΗ και να νικήσει τον Απόλλωνα! Με άλλα λόγια, για να προκριθεί το Τριφύλλι θέλει υποχρεωτικά να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και να υπάρξει νικητής (όποιος κι αν είναι αυτός) στο άλλο ματς του Ομίλου.

Ωστόσο, ακόμα κι αν υπάρξει νικητής στο Ηράκλειο, πάλι ο Παναθηναϊκός δεν είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Το τριφύλλι προτιμά νίκη του Ηρακλή, αφού σε περίπτωση νίκης του ΟΦΗ, τότε ο Παναθηναϊκός θα ισοβαθμίσει με τον Γηραιό και θα πρέπει να καλύψει ένα χάντικαπ τεσσάρων γκολ στην ισοβαθμία, αφού το μεταξύ τους ματς έχει λήξει ισόπαλο (0-0) και τότε η πρόκριση θα κριθεί στην συνολική διαφορά τερμάτων.

Η Βαθμολογία:

1) Ηρακλής 4 (3-0)
2) Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3)
3) ΟΦΗ 3 (2-1)
4) Παναθηναϊκός 1 (1-2)


Τελευταία αγωνιστική:

Απόλλων – Παναθηναϊκός
ΟΦΗ – Ηρακλής
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags