Facebook Pixel Μεγάλη ΚΗΔΕΙΑ η Μπόρνμουθ στη Λίβερπουλ! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-04 18:29:00

Μεγάλη ΚΗΔΕΙΑ η Μπόρνμουθ στη Λίβερπουλ! (BINTEO)

Μεγάλη ΚΗΔΕΙΑ η Μπόρνμουθ στη Λίβερπουλ! (BINTEO)

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε εκτός έδρας με 0-2 και 1-3 αλλά οι γηπεδούχοι με επική ανατροπή και γκολ του Έικ στο 90+3` νίκησαν 4-3! Απίστευτο χαρακίρι για τους ρεντς, τρίτοι πλέον στη βαθμολογία...

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά και μόλις στο 10` ο Οριγκί έχασε ευκαιρία για το 1-0, το οποίο τελικά έγινε στο 20`, όταν ο Μανέ κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε σωστά για το 0-1. Πριν προλάβει η Μπόρνμουθ να συνέλθει, στο 22` Χέντερσον βρήκε ωραία τον Οριγκί που έφυγε στην κόντρα, ο Βέλγος πέρασε τον Μπόρουτς και πλάσαρε σωστά από μακριά για το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχόνου. 

Στο 56` η Μπόρνμουθ ξαναμπήκε στο ματς, όταν ο Μίλνερ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Φρέιζερ (που πέρασε στη θέση του Στάνισλας) και ο Γουίλσον νίκησε από το σημείο του πέναλτι τον Κάριους και μείωσε σε 1-2 ο Γουίλσον νίκησε από το σημείο του πέναλτι τον Κάριους και μείωσε σε 1-2.

Η Λίβερπουλ πάντως κατάφερε να βρει άμεσα την απάντηση και να επαναφέρει στα δύο γκολ το προβάδισμά της. Στο 64’ ο Μανέ πέρασε τη μπάλα στον Τσαν και αυτός νίκησε τον Μπόρουτς, κάνοντας το 3-1 υπέρ της ομάδας του Κλοπ.

Εκεί όπου όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει στο 76` ο Φρέιζιερ στην κόντρα μείωσε σε 2-3 και στο 78` ο σκόρερ έγινε δημιουργός όταν βρήκε εντός περιοχής τον Κουκ, με τον Άγγλο σέντερ μπακ να λειτουργεί σαν φορ και να γράφει το 3-3!

Μάλιστα στο 81’ ο Αφόμπε έφτασε… φάτσα με την επική ανατροπή, αλλά ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ τον νίκησε στο τετ ε τετ και διατήρησε το 3-3. Τα τελευταία η μπάλα ήταν πάνω-κάτω. Η Λίβερπουλ άγγιξε το τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις δύο φορές (Οριγκί, Λαλάνα), όμως αυτή που το βρήκε ήταν η Μπόρνμουθ που ολοκλήρωσε μια φοβερή ανατροπή στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Έικ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags