Facebook Pixel O Μπέντο ή είναι άσχετος ή μας δουλεύει
| 2016-12-09 13:56:00

O Μπέντο ή είναι άσχετος ή μας δουλεύει

O Μπέντο ή είναι άσχετος ή μας δουλεύει

Ο Πάουλο Μπέντο θεωρεί ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Οτι μπορεί να μοιράσει... καθρεφτάκια και χάντρες και να δεχτούμε... αμάσητα τα όσα λέει στις συνεντεύξεις Τύπου μετά το τέλος του κάθε αγώνα. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έφυγε χθες από το «ΓΣΠ» ικανοποιημένος (όπως δήλωσε) από την πρόκριση της ομάδας του στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό έλειπε, σε όμιλο με τη Γιουνγκ Μπόις, την Αστάνα και τον ΑΠΟΕΛ να μην είχε προκριθεί κιόλας. Βέβαια, για το ότι οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στην ισοβαθμία με τους Ελβετούς ούτε κουβέντα από τον Μπέντο, όπως έκανε πως δεν άκουσε την ερώτηση για το ότι στα έξι ματς του ομίλου ο Ολυμπιακός είχε μόλις δύο νίκες.

Επίσης ο Μπέντο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε στα ματς με τον ΑΠΟΕΛ αυτό που άξιζε. Για το πρώτο στο Καραϊσκάκη μπορεί κάποιος να συμφωνήσει μαζί του, καθώς η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Για το χθεσινό όμως ματς, ή μας δουλεύει και δεν θέλει να παραδεχτεί τα αυτονόητα ή όντως ο άνθρωπος ήταν σε άλλο γήπεδο.

Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός πήρε από τον ΑΠΟΕΛ χθες αυτό ακριβώς που του άξιζε: το απόλυτο μηδέν. Οι Κύπριοι ήταν και καλύτεροι και περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για γκολ είχαν και παρουσιάστηκαν περισσότερο διαβασμένοι για το μονότονο παιχνίδι του αντιπάλου τους, το οποίο και εύκολα αντιμετώπισαν.

Ο Ολυμπιακός, όπως τελικά αποδείχτηκε, στην Κύπρο κατέβηκε για να ολοκληρώσει απλώς την τυπική διαδικασία των ομίλων και όχι να παλέψει για την πρώτη θέση. Και δεν φταίει μόνο ο Μπέντο. Ο Ντα Κόστα και ο Βιάνα έζησαν εφιαλτικές στιγμές με τον Σωτηρίου, με τον Μαροκινό να μην κάνει τον κόπο να κυνηγήσει την μπάλα στο 1-0, ο Μάρτινς ήταν εκτός αγώνα, ο Ιντέγε το ίδιο, ο Φιγκέιρας απών, ο Ελιονούσι στην πρώτη κλοτσιά που δέχτηκε πέταξε λευκή πετσέτα.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν είναι στους «32» του Γιουρόπα και ο Μπέντο μπορεί να αισθάνεται... ευχαριστημένος για την πρόκριση, όμως με εικόνα σαν και αυτή στο «ΓΣΠ» θα έχει μπροστά του πολύ δύσκολα ευρωπαϊκά βράδια...

εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags