Facebook Pixel "Οι φίλαθλοι του Αρη είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα!
Μπάσκετ
| 2016-12-09 16:16:00

"Οι φίλαθλοι του Αρη είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα!

"Οι φίλαθλοι του Αρη είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης μίλησε ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ και νυν της Κύμης, Όγκο Αντεγκμπόγιε. Ο Βρετανός γκαρντ τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα και ότι ανυπομονεί να γυρίσει στο Αλεξάνδρειο.

Αρχικά ο Όγκο Αντεγμπόγιε μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον κόσμο του ΑΡΗ: Πραγματικά ανυπομονώ να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ στο Αλεξάνδρειο μπροστά στους φιλάθλους του Άρη. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Nick Galis Hall» είναι καταπληκτική! Κατά την γνώμη μου οι φίλαθλοι του Άρη είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα!»

Στην συνέχεια ο αθλητής της Κύμης αποκάλυψε ποια θεωρεί την δύναμη του αντιπάλου, αλλά και αν πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα του να πάρει την νίκη: «Θεωρώ ότι η δύναμη του Άρη δεν είναι κάποιος παίκτης, αλλά όλη η ομάδα. Ο κόουτς Πρίφτης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, που δουλεύει πολύ και καταφέρνει κάθε χρόνο να φτιάχνει ομάδες που στηρίζονται στην συλλογικότητα. Μέσα από αυτήν παίζουν με μεγάλη αυταπάρνηση, με βασικό στοιχείο την πολύ δυνατή άμυνα. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις, ειδικά μέσα στην έδρα τους. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, έξυπνα και ομαδικά. Τότε θα έχουμε την ευκαιρία μας!»  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags