Facebook Pixel Το... πήρε απόφαση ο Ουζουνίδης και το ανακοίνωσε στους παίκτες!
| 2016-12-12 15:38:00

Το... πήρε απόφαση ο Ουζουνίδης και το ανακοίνωσε στους παίκτες!

Το... πήρε απόφαση ο Ουζουνίδης και το ανακοίνωσε στους παίκτες!

Τι αποφάσισε ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού στην σημερινή προπόνηση της ομάδας;

Μετά από δώδεκα συνεχόμενες ημέρες δουλειάς, προπονήσεων και αγώνων, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να... χαλαρώσει τους παίκτες του, δίνοντάς τους ρεπό την Τρίτη (13/12).

Όσο για την σημερινή πρπόνηση οι Πράσινοι γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς σε μια αρκετά δυνατή προπόνηση.

Το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαμπά, Γουακάσο και Χουλτ με τους τρεις τους να είναι και οι μοναδικοί που θα βρεθούν την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" για προπόνηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και ταχύτητας και πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Σάμπα έκανε θεραπεία και έτρεξε στο γήπεδο, ο Γουακάσο ακολούθησε θεραπεία και ο Χουλτ προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο. Οι τρεις τους θα είναι και οι μόνοι που θα προπονηθούν αύριο, καθώς στους υπόλοιπους δόθηκε ρεπό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags