Facebook Pixel Τα «μπράβο» του Καραπαπά στους Γιαννιώτες! «Αδικείτε τους εαυτούς σας», είπε
| 2016-12-12 23:42:00

Τα «μπράβο» του Καραπαπά στους Γιαννιώτες! «Αδικείτε τους εαυτούς σας», είπε

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τα «μπράβο» του Καραπαπά στους Γιαννιώτες! «Αδικείτε τους εαυτούς σας», είπε

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ολυμπιακού στην ηπειρώτικη ομάδα μετά την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η παρουσία του στην 6άδα της βαθμολογίας. Στο ματς με τον Ολυμπιακό όμως ο “Άγιαξ” της Ηπείρου ηττήθηκε, όχι επειδή οι “ερυθρόλευκοι” ήταν (πολύ) καλύτεροι, αλλά γιατί δεν ευνοήθηκε από τις συγκυρίες. Έμεινε με 10 στο 40' με την αποβολή του Λίλα και αυτή η εξέλιξη στην ουσία ήταν καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης.

Στον Ολυμπιακό πάντως είχαν πολύ καλά λόγια να πούνε για τους Γιαννιώτες. Μάλιστα όπως πληροφορήθη ο σκύλος, στα πηγαδάκια που έγιναν μετά το παιχνίδι, ο Κώστας Καραπαπάς είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΣ. «Είστε καλή ομάδα, τεχνική! Αλλά αδικείτε τους εαυτούς σας. Δεν είναι γήπεδο αυτό που παίζετε. Είναι χτυπημένοι οι παίκτες σας λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου», είπε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πάντως ο ΠΑΣ έχει την ευκαιρία να βελτιώσει το χορτάρι στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αφού θα αγωνιστεί πέντε παιχνίδια εκτός έδρας. Σε αυτό το διάστημα ο υπεύθυνοι της ομάδας θα δώσουν μεγάλη βαρύτητα στη βελτίωση του γηπέδου, το οποίο θυμίζει το γεφύρι της Άρτας και σπάνια το έχουμε δει, να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags