Facebook Pixel Νέο σοκ με Χάκετ! Πάει για παίκτη ο Ολυμπιακός - Ποιο όνομα ακούστηκε!
| 2016-12-13 12:07:00

Νέο σοκ με Χάκετ! Πάει για παίκτη ο Ολυμπιακός - Ποιο όνομα ακούστηκε!

Νέο σοκ με Χάκετ! Πάει για παίκτη ο Ολυμπιακός - Ποιο όνομα ακούστηκε!

Σοκαριστικά είναι τα νεότερα για τον Ντάνιελ Χάκετ και τον σοβαρό τραυματισμό του. Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στον Ολυμπιακό, που βγαίνει στην αγορά για αντικαταστάτη του!

Δυσάρεστα είναι τα μαντάτα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού όσον αφορά στον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλο-αμερικανός χτύπησε στο ματς με την Ούνικς Καζάν στο ΣΕΦ και η μαγνητική έδειξε ότι υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων.

Η αρχική εκτίμηση επιστροφής του στην δράση έκανε λόγο για περίπου δύο μήνες, ωστόσο σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, ο γκαρντ των Πειραιωτών ενδέχεται να λείψει ακόμα και για τέσσερις μήνες!

Αυτό σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να μείνουν χωρίς παίκτη στη θέση του και ήδη ρίχνουν ματιές στην αγορά για αντικαταστάτη και μάλιστα έχει "σκάσει" ήδη και το πρώτο όνομα που δεν είναι άλλο από τον Μπράις Κότον.

O 24χρονος γκαρντ αποδεσμεύτηκε από την Εφές Αναντολού και ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αν και πρόκειται για παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντάνιελ Χάκετ.

Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι αν οι Ερυθρόλευκοι προχωρήσουν σε μεταγραφή, αυτή θα είναι άμεσα διαθέσιμη για τους αγώνες της Ευρωλίγκας, εκτός αν προέρχεται από άλλη ομάδα της διοργάνωσης, οπότε θα πρέπει να αποκτηθεί μεταξύ 15ης και 16ης αγωνιστικής, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags