Facebook Pixel Μας δουλεύει ο Πέκχαρτ! Κορυφαία στιγμή καριέρας το ματς που έπαιξε 1 λεπτό...
| 2016-12-24 20:27:00

Μας δουλεύει ο Πέκχαρτ! Κορυφαία στιγμή καριέρας το ματς που έπαιξε 1 λεπτό...

Μας δουλεύει ο Πέκχαρτ! Κορυφαία στιγμή καριέρας το ματς που έπαιξε 1 λεπτό...

Εντάξει έχουμε ακούσει περίεργες δηλώσεις ποδοσφαιριστών. Μερικές όμως μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν μας δουλεύουν.

Όπως ο Τόμας Πέκχαρτ που μιλώντας στο Novasports υποστήριξε, ότι κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου απο την ΑΕΚ στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για ένα ματς που έγινε αλλαγή στο 91' για λόγους στρατηγικής προκειμενου να ροκανιστεί ο χρόνος και στην ουσία οΤσέχος δεν ακούμπησε μπάλα. Στο βιογραφικό του βέβαια θα προστεθεί το επίτευγμα... αλλά δεν βαριέσαι.

“Αναμφισβήτητα η κατάκτηση του κυπέλλου είναι η κορυφαία στιγμή της χρονιάς που πέρασε για την ομάδα μας και ελπίζω να ζήσουμε παρόμοια συναισθήματα μέσα στο 2017. Θέλω να ευχηθώ στους φίλους της ΑΕΚ να έχουν καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Να τους ευχαριστήσω που έρχονται και μας υποστηρίζουν. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο ακόμα και για τον κόσμο, αλλά αυτοί συνεχίσουν και στέκονται στο πλευρό μας. Θέλω να τους ευχηθώ τα καλύτερα και μέσα στο 2017 να αρχίσουμε καλά τη σεζόν και να δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί”.


Σε ότι αφορά στην δική του παρουσία τόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς που ρίχνει αυλαία, όσο και στην επόμενη, ο Πέκχαρτ τόνισε:
“Το 2016 επέλεξα να έρθω εδώ. Ήταν μια διαφορετική χώρα απ' αυτές που είχα ζήσει στο παρελθόν, αλλά πάντα ήταν όνειρό μου να παίξω σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, με θάλασσα και ήλιο. Είμαι χαρούμενος και ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά τώρα παίρνω ευκαιρίες, βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα κι αυτό με χαροποιεί. Όταν σκοράρω, κάθε παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο για μένα και την ομάδα”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags