Facebook Pixel Με αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα!
| 2017-01-03 00:42:00

Με αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα!

Με αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα!

Διαβάστε για τα προβλήματα που αναγκάζουν τον Πάουλο Μπέντο να κατεβάσει τους Ερυθρολεύκους με νέα πρόσωπα στο παιχνίδι με τους Αρκάδες...

Αρκετά είναι τα απρόοπτα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Πάουλο Μπέντο στον καταρτισμό της ενδεκάδας του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Οι Φορτούνης-Ιντέγε αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες προβλήματα, ο ένας με γαστρεντερίτιδα και ο άλλος εξαιτίας θλάσης. Λογικά θα μπουν αμφότεροι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο, ωστόσο ο πρώτος συγκεντρώνει πιο πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει σε σχέση με τον δεύτερο, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Καρντόσο. Πάντως, αν ούτε ο Έλληνας διεθνής καταφέρει να είναι έτοιμος, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι είτε ο Τσόρι είτε ο Ανδρούτσος, ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Μάρτινς.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στην άμυνα εξαιτίας της απουσίας του Ντα Κόστα. Τη θέση του στο πλευρό του Μποτία θα πάρει είτε ο Βιάνα είτε ο Ρέτσος που θα μετατοπιστεί από τα αριστερά της άμυνας στο κέντρο. Σε περίπτωση που επικρατήσει η λύση του νεαρού Έλληνα, τότε θα ξεκινήσει ως αριστερός μπακ ο Ντε Λα Μπέγια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags