Facebook Pixel "Είχε κρύο στα Χανιά ή μήπως είχε Μπανανά;" - Σπαρταριστές ατάκες στον Ολυμπιακό για ΠΑΟ και... -12!
| 2017-01-06 13:06:00

"Είχε κρύο στα Χανιά ή μήπως είχε Μπανανά;" - Σπαρταριστές ατάκες στον Ολυμπιακό για ΠΑΟ και... -12!

"Είχε κρύο στα Χανιά ή μήπως είχε Μπανανά;" - Σπαρταριστές ατάκες στον Ολυμπιακό για ΠΑΟ και... -12!

Καυστικά σχόλια από τον Πειραιά μετά το νέο κάζο του "τριφυλλιού" στην Κρήτη - "Το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών βρίσκεται ήδη στο -12 και δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος"!

Φαβορί ήταν και κατέρρευσαν από την… 1η αγωνιστική! «Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών», σύμφωνα με τους ειδικούς, απέκτησε νωρίς-νωρίς και φέτος τη γνώριμη, παλιά μορφή του, καθώς ένας μόνο(ς) τρέχει μπροστά και οι άλλοι ακολουθούν.

Το... 4ο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος στο ξεκίνημα της σεζόν έχει αποκτήσει διψήφια διαφορά στη βαθμολογία από τα καλύτερα ρόστερ της τελευταίας 20ετίας των αντιπάλων του και όλα αυτά ενώ μόλις χθες ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του «μαραθωνίου»...

Βέβαια, ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα, όπως λένε, δεν φαντάζονταν στον Ολυμπιακό ότι θα καθαρίσουν την υπόθεση-τίτλος από την 1η αγωνιστική, αλλά όταν οι αντίπαλοί τους δεν μπορούν να νικήσουν ούτε σε... φιλικά ματς, για τους Πειραιώτες μοιάζει λογικό να βρίσκονται από τις αρχές Ιανουάριου αγκαλιά με το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά και το 7ο συνεχόμενο επί θητείας Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο!

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους και να αποδοκιμάζονται κατά διαστήματα ακόμα και από τους ίδιους τους οπαδούς τους, όμως συνεχίζουν να μη συμβιβάζονται με την ήττα, την ώρα που οι βασικοί τους ανταγωνιστές παραπατούν ακόμα και στα εύκολα.

Κάπως έτσι, ενώ ο Παναθηναϊκός υποτίθεται πως στις 6 Νοεμβρίου θα ερχόταν στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να χτυπήσει στα ίσια την πρωτιά στη βαθμολογία, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -12 και ως ντέρμπι κορυφής λογίζεται αυτό της Κυριακής με την Ξάνθη, που θα επιδιώξει να βρεθεί με νίκη στο -6 από την κορυφή!

«Το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών βρίσκεται ήδη στο -12 και δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος», λένε από χθες στον Πειραιά, ενώ αναρωτιούνται αν για τη νέα ήττα των Πρασίνων στο πρωτάθλημα από τον Πλατανιά, ευθύνεται το ότι «είχε κρύο στα Χανιά ή μήπως είχε Μπανανά;»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags