Facebook Pixel Τρομερός Κούγιας: «Αν ήταν στον Ολυμπιακό Μακ και Ροντρίγκες, τότε θα...»
| 2017-01-12 21:56:00

Τρομερός Κούγιας: «Αν ήταν στον Ολυμπιακό Μακ και Ροντρίγκες, τότε θα...»

Τρομερός Κούγιας: «Αν ήταν στον Ολυμπιακό Μακ και Ροντρίγκες, τότε θα...»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και… δίδαξε μπάλα στους ανθρώπους του Δικεφάλου!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας ,φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν, στην ΑΕΛ , στις μεταγραφές και στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να βρεθούν στο AEL FC Arena,μπορούν να το κάνουν.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ArenaFΜ 89.4:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Παραδοσιακά η ΑΕΛ και πριν να πάρω τις μετοχές της, με τους δυνατούς αντιπάλους ήταν πάντα ανταγωνιστική. Είναι ένα ντέρμπι κόντρα σε δυο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει θεωρητικά το πρωτάθλημα και σίγουρα την προνομιούχο δεύτερη θέση, ενώ εμείς δίνουμε αγώνα ζωής και θανάτου.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και με σωστή φιλοσοφία ποδοσφαίρου ,γρήγορη ομάδα, δέσιμο θέλει, και 2-3 πινελιές μεγάλης αξίας οι οποίες θα τον απογειώσουν ».

Για το αν θα μπορούν να έρθουν φίλοι του ΠΑΟΚ;

«Η μετακίνηση απαγορεύεται αλλά εμείς είμαστε φιλόξενη ομάδα, κυρίως για ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ τους θέλουμε στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να βγάλουμε εκδοτήριο αλλά είναι ένα γήπεδο 17.000 θέσεων , είμαι βέβαιος ότι όποιος έρθει θα μπει και δεν θα τον ενοχλήσει κανείς».

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Εγώ με τον Σαββίδη είμαστε φίλοι, τις πέντε φορές που έχουμε συναντηθεί έχουμε βρει κοινά στοιχεία. Μου αρέσει πολύ σαν άνθρωπος και χάρηκα πολύ που τον γνώρισα. Θα μπορούσα να του ζητήσω τον Κάτσε, τον Κοροβέση, τον Κίτσιου, αν μου τους έδινε με ελευθέρα μεταγραφή, θα τους έπαιρνα, αλλά να τους πάρω για έξι μήνες και μετά πάλι να ψάχνω, προτιμώ να χρησιμοποιήσω τον χρόνο και να φτιάξω μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια να κοιτάξει στόχους».

Για την πώληση του Ροντρίγκες: «Ο ΠΑΟΚ πούλησε τζάμπα και τον Ροντρίγκες αλλά και τον Μακ, αν ήταν στον Ολυμπιακό θα έπιαναν από 10 εκ. ευρώ και πάνω. Είναι πολύ μεγαλύτερη από την αξία του Σάμαρη. Είναι ελάχιστα τα χρήματα που τον πούλησε. Ο Ροντίγκες θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλος παίκτης, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον πουλήσει πιο ακριβά . Δεν είναι στον κύκλο των μάνατζερ, το βλέπουμε και από το γεγονός ότι πήγε ο Μίχελ να πάρει τον Σωτηρίου και δεν τον πήρε. Ο Ολυμπιακός άμα θέλει τον παίρνει…»

Αναφορικά με την ΑΕΛ: «Είμαστε πάνω από την ζώνη, πέντε βαθμούς διαφορά από την Βέροια, αλλά φέτος έχουμε στόχο την παραμονή στην κατηγορία και γι’αυτό τον λόγο διορθώσαμε το ρόστερ μας με αρκετές μεταγραφές. Έπρεπε να σεβαστούμε τα παιδιά που μας βοήθησαν να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Φούτμπολ Λιγκ, γι’αυτό τους κρατήσαμε και τους δώσαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΛ επί Αναστασιάδη και Τσιώλη χρησιμοποιήσαμε 25 επαγγελματίες».

Έχουμε πέντε σερί αγώνες που η διαιτησία είναι καταδικαστική για την ΑΕΛ

Αναφορικά με το γήπεδο: «Πληρώνω 550.000 ευρώ το χρόνο για το «AEL FC Arena». Θα μπορούσα να παίζω στο Αλκαζάρ με 60.000 ευρώ τον χρόνο, όσα δηλαδή πληρώνουν όλες οι ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags