Facebook Pixel "Κομπλέ" για τη Λιβαδειά
| 2017-01-18 20:58:00

"Κομπλέ" για τη Λιβαδειά

"Κομπλέ" για τη Λιβαδειά

O ΠΑΟΚ επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στην αυλαία του δεύτερου γύρου της Superleague, με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην έχει προβλήματα απουσιών

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται στην Τούμπα τον Λεβαδειακό στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της Super League.

Μετά το μικρό διάλειμμα του περασμένου Σαββατοκύριακου, ο Δικέφαλος πιάνει και πάλι δουλειά στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Στην τελευταία πριν τον αγώνα προπόνηση ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στις στημένες φάσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ως πηγή κινδύνων στην άμυνα και γκολ στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών κι ο Σέρβος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει από το σύνολο του ρόστερ τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Μάτος , Κίτσιου , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Κάτσε , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Μυστακίδης , Αθανασιάδης Περέιρα , Κουλούρης ."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags