Facebook Pixel Πανιωνάρα μου, τρελαίνομαι!
| 2017-01-21 20:13:00

Πανιωνάρα μου, τρελαίνομαι!

Πανιωνάρα μου, τρελαίνομαι!

Τρελαίνει κόσμο αυτός ο Πανιώνιος! Με τέρματα των Ρισβάνη και Καθάριου οι Κυανέρυθροι νίκησαν και τον Παναιτωλικό με 2-0 στη Νέα Σμύρνη και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, περιμένοντας στραβοπάτημα της Ξάνθης!

Την απίστευτη πορεία του στην φετινή Superleague συνέχισε ο Πανιώνιος που επικράτησε και των Αγρινιωτών στη Νέα Σμύρνη, χωρίς μάλιστα να κινδυνεύσει.

Στο 25' ο Ρισβάνης άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ, ενώ στο 54' ο Καθάριος διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν έστω και στο ελάχιστο την εστία του Γιαννιώτη.

Με αυτό το τρίποντο οι Κυανέρυθροι έφτασαν τους 31 βαθμούς και στην δεύτερη θέση, ισόβαθμοι με την Ξάνθη, περιμένοντας απώλεια των Ακριτών στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (Ταπόκο 77'), Καθάριος (Σαββίδης 62'), Μασούντ (Γεσίλ 91'), Μπεν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (Κλέσιο 61'), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (Ρόσα 70'), Ρότσα, Μουνιός (Λόπες 61'), Μαρκόφσκι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags