Facebook Pixel Ο Μπέντο αποκάλυψε γιατί "μάλωσε" τον Ανδρούτσο
| 2017-01-22 00:40:00

Ο Μπέντο αποκάλυψε γιατί "μάλωσε" τον Ανδρούτσο

Ο Μπέντο αποκάλυψε γιατί "μάλωσε" τον Ανδρούτσο

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη συνομιλία που είχε με το νεαρό παίκτη στο ημίχρονο του αγώνα με την Ξάνθη.

Πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα του τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και άποψη στατιστικών παρουσιάστηκε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη, αν και υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον Θανάση Ανδρούτσο στο ημίχρονο τονίζοντας πως απλά του έκανε κάποιες παρατηρήσεις επειδή είχε υποπέσει σε αρκετά λάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη γεύση που του άφησε το παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Η γεύση που μου μένει είναι πολύ καλή. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Σε όλο το ματς σταθήκαμε καλά αμυντικά. Στο β' μέρος, συμφωνώ μαζί σας, βελτιωθήκαμε στην επίθεση και σε κυκλοφορία και σε όλα τα επίπεδα. Στο α' μέρος κινδυνεύσαμε μόνο σε μία φάση από μία κακή στιγμή και αμυντικό λάθος. Συνολικά οι παίκτες μας είχαν σωστή παρουσία. Κερδίσαμε δίκαια και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού και το αν είναι αυτή που θέλει να βλέπει:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα. Το δείχνουν και οι αριθμοί και τα στατιστικά. Μέχρι και πριν την διακοπή είχαμε πολύ καλή εικόνα και μέχρι τον αγώνα με Πλατανιά. Αυτήν την στιγμή έχουμε επανέλθει. Έχουμε ακόμα σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα».

Για τα χαμένα πρώτα ημίχρονα εντός έδρας και τη θετική εικόνα του Καπίνο:

«Η στρατηγική και η προετοιμασία δεν αλλάζει. Είτε είναι δυνατός ο αντίπαλος είτε όχι. Ούτε στον ψυχολογικό τομέα. Ξέραμε σήμερα τι να περιμένουμε. Ο αντίπαλος σήμερα μας δυσκόλεψε λόγω της αμυντικής του παρουσίας. Αμυντικά πήγαμε πολύ καλά και κινδυνεύσαμε μόνο σε μία φάση. Επίσης μπορεί να επηρεαστήκαμε από την κούραση από το προηγούμενο ματς. Για τους τερματοφύλακες ισχύει ότι και για τις άλλες θέσεις. Έχουμε δύο που προσπαθούν για μία θέση. Από τον Λεάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από τον Καπίνο σήμερα επίσης. Πήγε πολύ καλά. Δουλειά μας είναι να κρίνουμε το ποιος πρέπει να παίζει».

Για την άποψη του Λουτσέσκου ότι ο Ολυμπιακός είναι μία κατηγορία μόνος του και το τι είπε σε Ανδρούτσο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου:

«Καταρχήν είναι μία άποψη του αντίπαλου τεχνικού που ακούω με σεβασμό. Δουλειά δική μου και των βοηθών μου είναι να υπάρχει συνεχόμενη βελτίωση και να φτάσουμε στον τίτλο με τον πιο καλό τρόπο. Η διαφορά με άλλα χρόνια είναι πως φέτος οι παίκτες της Ακαδημίας, από εκεί που έπαιζαν στο Κύπελλο, παίζουν στο πρωτάθλημα και σε δύσκολα ματς, Όπως και με Αστανά που πήραν ευκαιρίες. Όταν κάποιος είναι νέος κάνει λάθη είναι και λόγω απειρίας και θέλει τον χρόνο του. Εμείς κοιτάμε να τους βοηθάμε να ξεπερνάνε τα λάθη τους. Ο Ανδρούτσος δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή στιγμή του και ήθελα να του περάσω το μήνυμα να αφήσει τα λάθη πίσω του και να προχωρήσει. Αυτά του είπα όταν τον έπιασα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags