Facebook Pixel Απόφαση-"μαχαιριά" για Κλάους - Έτσι του "έκοψε τα πόδια" ο Ίβιτς - Το χοντρό σκηνικό και ο ...Τζαβέλλας!
| 2017-01-22 10:30:00

Απόφαση-"μαχαιριά" για Κλάους - Έτσι του "έκοψε τα πόδια" ο Ίβιτς - Το χοντρό σκηνικό και ο ...Τζαβέλλας!

Απόφαση-"μαχαιριά" για Κλάους - Έτσι του "έκοψε τα πόδια" ο Ίβιτς - Το χοντρό σκηνικό και ο ...Τζαβέλλας!

Έγινε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και κανείς δεν το πρόσεξε... Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε, για πρώτη φορά φέτος, κάτι που φανερώνει πολλά για τον έμπειρο φορ της ομάδας.

Από την αρχή της φετινής χρονιάς, ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν ο πρώτος αρχηγός του ΠΑΟΚ και φόρεσε το περιβραχιόνιο στα περισσότερα παιχνίδια του 2016 που βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα. Εξαίρεση, το ματς με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα κι αυτό με τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία, όπου ο Κλάους ήταν βασικός αλλά αρχηγός ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Υπήρξαν και άλλα παιχνίδια όπου το περιβραχιόνιο φόρεσε ο Τζαβέλλας και ματς όπου αρχηγός ήταν ο Γλύκος, ενώ αρχηγοί διετέλεσαν σε λίγα ματς και οι Μαλεζάς, Λέοβατς, κυρίως στο Κύπελλο.

Στον πρώτο αγώνα του 2017, με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, το περιβραχιόνιο φόρεσε ο Αθανασιάδης. Στα δύο που ακολούθησαν όμως, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Kύπελλο, αυτό βρέθηκε στο μπράτσο του Γλύκου, με τον Κλάους να βρίσκεται στον πάγκο και να αγωνίζεται ως αλλαγή.

Κόντρα στον Λεβαδειακό, για πρώτη φορά φέτος και παρότι ο Αθανασιάδης ήταν στη βασική ενδεκάδα, αρχηγός ήταν ο Γλύκος. Τυχαίο ή όχι; Το ρωτάμε αυτό γιατί ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ έχει φορέσει το περιβραχιόνιο τρεις φορές, αυτή ήταν η πρώτη που συνέβη κάτι τέτοιο με ταυτόχρονη παρουσία του Κλάους στο αρχικό σχήμα.

Στην ουσία, δηλαδή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε το περιβραχιόνιο από τον παραδοσιακό αργηχό της ομάδας, σε μία κίνηση που προφανώς έστελνε κάποιο "μήνυμα" προς τον παίκτη.

Έτσι και αλλιώς, είναι γνωστό ότι μετά τη φυγή του Τζαβέλλα, ο Βλάνταν Ίβιτς δε θέλει άλλα …κόλπα και επιθυμεί να έχει τα πάντα υπό τον έλεγχό του. Γι' αυτό και η απόφασή του για το περιβραχιόνιο είχε προφανώς το νόημά της. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη πόλη όλο το 24ωρο…

Πάντως, ο Sportdog σάς ενημέρωσε από τις 27 Δεκεμβρίου πως θα υπήρχαν αλλαγές στους αρχηγούς του Δικεφάλου του Βορρά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags