Facebook Pixel Αν είναι δυνατόν... Σκότωσαν κατά λάθος ηθοποιό σε γυρίσματα!
Life
| 2017-01-24 10:27:00

Αν είναι δυνατόν... Σκότωσαν κατά λάθος ηθοποιό σε γυρίσματα!

Αν είναι δυνατόν... Σκότωσαν κατά λάθος ηθοποιό σε γυρίσματα!

Τον πυροβόλησαν στο στήθος!

Νεκρός από λάθος έπεσε νεαρός ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων βίντεο κλιπ των Bliss n Eso στο Brisbane.

Στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του χιπ χοπ γκρουπ Bliss n Eso χρησιμοποιήθηκαν όπλα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού ηθοποιού. "Ένας από τους ηθοποιούς χτυπήθηκαν στο στήθος και υπέκυψε στα τραύματά του", τόνισε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Tom Armitt.

Με ανακοίνωσή της η Mushroom Promotions επιβεβαίωσε τον θάνατο στο σετ. "Το χιπ χοπ γκρουπ δεν ήταν εκεί τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό. Το πλήρωμα παραγωγής και η ομάδα μας συνεργάζεται για την έρευνα των αρχών και δεν μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες".

Οι διασώστες προσπαθούσαν μια ώρα να κρατήσουν τον νεαρό ηθοποιό στη ζωή αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία διεξάγει ποινική έρευνα μετά το περιστατικό, με τον εκπρόσωπο να μην μπορεί να επιβεβαιώσει αν χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά. Ειδικοί ερευνητές βρίσκονται στο σημείο, με τις αρχές να απομακρύνουν από το σημείο έναν νεαρό.

Το σωματείο ηθοποιών, επαγγελματιών κασκαντέρ και πληρώματος ταινιών Media Entertaintment and Arts Alliance (MEAA) εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού. Η διευθύντρια του MEAA Zoe Angus τόνισε πως αυτή η τραγωδία είναι μια υπενθύμιση πως η βιομηχανία θεάματος είναι εγγενώς επικίνδυνη, ενώ τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη συνολικής επαγρύπνησης σχετικά με την ασφάλεια στον χώρο εργασίας ανά πάσα στιγμή στο σετ.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags