Facebook Pixel Ληστεία με... κινηματογραφικό τρόπο! (BINTEO)
Life
| 2017-01-26 09:54:00

Ληστεία με... κινηματογραφικό τρόπο! (BINTEO)

Ληστεία με... κινηματογραφικό τρόπο! (BINTEO)

Κάτι από ταινία δράσης του Χόλιγουντ θύμισε η κλοπή ενός αυτοκινήτου στο Μίσιγκαν!

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνουν δύο άνδρες να μπαίνουν στην έκθεση Snethcamp’s Ram City, λίγο μετά τη 1 το πρωί χθες Τρίτη, σπάζοντας την τζαμόπορτα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του CBS.

Ο ένας από τους δύο κλέφτες μπαίνει στο Charger από το παράθυρο, λύνει το χειρόφρενο, και ο άλλος τον σπρώχνει έξω από την έκθεση στο πι και φι. Εκεί περιμένει ένα Chrysler MPV, που κολλάει στον προφυλακτήρα του Charger και το σπρώχνει με μεγάλη ταχύτητα μέχρι να εξαφανιστούν στο σκοτάδι. Εκτός πλάνου, η συμμορία φτάνει σε ένα φορτηγό που έχει παρκάρει λίγο πιο κάτω, φορτώνει πάνω του το Charger και μην τους είδατε…

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο της κλοπής, αλλά ήταν ήδη αργά. «Έχω σοκαριστεί που η αστυνομία του Highland Park δεν τους έπιασε, αφού έφτασε λίγο μετά που έφυγαν», έγραψε στο Twitter η ρεπόρτερ του CBS, Vickie Thomas.

Το τι θα απογίνει το SRT Hellcat των 717 ίππων και 75.000 δολαρίων, κανείς δεν το ξέρει. Το πιο πιθανό είναι να το διαλύσουν και να το πουλήσουν κομμάτι-κομμάτι. «Αν δείτε στο Craigslist να πουλάνε έναν κομπρεσοράτο 6.2 V8, τίποτε φρένα Brembo ή δυο ωραία μπάκετ καθίσματα, θα ξέρετε από πού προέρχονται», έγραψε το Jalopnik.

drive.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags