Facebook Pixel Τρελό κόλπο-γκρόσο από Παναθηναϊκό με πολύ καλό Έλληνα σέντερ φορ – Αυτόν «χτύπησε» για αντι-Ίσακ!
| 2017-01-26 15:15:00

Τρελό κόλπο-γκρόσο από Παναθηναϊκό με πολύ καλό Έλληνα σέντερ φορ – Αυτόν «χτύπησε» για αντι-Ίσακ!

Τρελό κόλπο-γκρόσο από Παναθηναϊκό με πολύ καλό Έλληνα σέντερ φορ – Αυτόν «χτύπησε» για αντι-Ίσακ!

Μπορεί του Σουηδού να έχει κολλήσει, ωστόσο οι "πράσινοι" κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να φέρουν στην Ελλάδα έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά! Διαβάστε στο σκύλο...

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον Παναθηναϊκό προκειμένου να αποκτήσουν την ύστατη στιγμή ένα σέντερ φορ που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας και θα δώσει μία σημαντική έξτρα επιλογή στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όπως σας έχουμε επισημάνει πολλές, το πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Μίκαελ Ίσακ, ωστόσο η υπόθεσή του έχει κολλήσει, με τους Πράσινους να βλέπουν, πλέον, την περίπτωσή του για το καλοκαίρι, όταν και ο Σουηδός φορ μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, στο Τριφύλλι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις και κάνουν τις προσπάθειές τους για να αποκτήσουν κάποιον καλό σέντερ φορ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Πράσινοι πήγαν να κάνουν το κόλπο-γκρόσο με τον Απόστολο Γιάννου!

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κίνα και στην ομάδα Γκουανγκζού, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό συμβόλαιο (έχει ακόμα 1,5 χρόνο), ωστόσο ακούστηκε ότι μπορεί να αποχωρήσει, μετά από μια αλλαγή στον κανονισμό για τους ξένους παίκτες που δικαιούται να έχει μια κινέζικη ομάδα, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να του χτυπήσουν την πόρτα.

Όπως έμαθε ο Σκύλος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εξασφαλίσει το "ναι" του ποδοσφαιριστή, μιας και θυμίζουμε ότι ο Έλληνας φορ είχε συνεργαστεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Πανιώνιο, ωστόσο το θέμα σκάλωσε στο οικονομικό.

Οι Κινέζοι είχαν πολύ υψηλές απαιτήσεις για να παραχωρήσουν τον παίκτη τώρα, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να κάνουν να πίσω και να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του, καθώς είναι γνωστό ότι στην παρούσα φάση δεν έχει τη δυνατότητα για μεγάλο ανοίγματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags