Facebook Pixel Απρόσμενες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: "Κόπηκε το αίμα" του Ουζουνίδη – Αγωνία μέχρι την ύστατη ώρα!
| 2017-01-26 16:30:00

Απρόσμενες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: "Κόπηκε το αίμα" του Ουζουνίδη – Αγωνία μέχρι την ύστατη ώρα!

Απρόσμενες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: "Κόπηκε το αίμα" του Ουζουνίδη – Αγωνία μέχρι την ύστατη ώρα!

Αναπάντεχες καταστάσεις στο Τριφύλλι, έχουν "παγώσει" τον Έλληνα τεχνικό! Τι συμβαίνει στην ομάδα και πώς μπορεί να αποφευχθεί το ...κακό που έρχεται; Διάβασε το παρασκήνιο!

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Παναθηναϊκού και κυρίως στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι τελευταίες απρόσμενες εξελίξεις έχουν αγχώσει τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως γυρίσει η κατάσταση.

Ο λόγος για το γεγονός ότι ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κλείσει κάποιον παίκτη για τη γραμμή κρούσης, παρόλο που βρισκόμαστε λίγες μέρες μόνο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει επανειλημμένως και δημόσια να αποκτηθούν παίκτες, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ πολλά deals φαίνεται ότι έχουν χαλάσει στο παρά πέντε, με τελευταία περίπτωση αυτή του Απόστολου Γιάννου, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Παράλληλα, άλλα ονόματα που υπάρχουν στο τραπέζι για τους Πράσινους, δείχνουν να μην προχωρούν για διαφορετικούς λόγους και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Μίκαελ Ίσακ. Στην περίπτωση του Μαδέιρος, για παράδειγμα, δεν είναι εφικτό να σπάσει ο δανεισμός του, ενώ ο παίκτης δεν τρελαίνεται με την προοπτική της Ελλάδας, ενώ για τον Αλτμάν που ακούστηκε έντονα, υπάρχει μεγάλο μπλέξιμο με την ομάδα του, η οποία δεν τον αφήνει ελεύθερο χωρίς χρήματα, παρόλο που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποχωρήσει αν προκύψει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Όπως και να έχει, παρουσιάζονται συνέχεια εμπόδια για τους υποψήφιους στόχους του Παναθηναϊκού, που δεν είναι πάντα οικονομικής φύσεως, ενώ ο χρόνος πιέζει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα, δεν κινείται τίποτα και στο θέμα των αποδεσμεύσεων, καθώς ακόμα και η περίπτωση του Ιμπάρμπο δείχνει να έχει παγώσει.

Όλα αυτά, λοιπόν, ελάχιστες μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών, έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος ποντάρει πολλά στην έλευση νέων παικτών.

Πάντως, ακόμα κι έτσι, υπάρχει η πεποίθηση ότι έστω και την ύστατη ώρα θα γίνει μία κίνηση και θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας επιθετικός, ο οποίος είναι ο παίκτης που θέλει σαν τρελός ο κόουτς στην ομάδα. Η αγωνία κορυφώνεται και οι επόμενες μέρες είναι πολύ κρίσιμες...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags