Facebook Pixel Tον έστειλαν! Μεγάλος σέντερ φορ έφαγε πόδι από την ομάδα του
| 2017-01-26 17:10:00

Tον έστειλαν! Μεγάλος σέντερ φορ έφαγε πόδι από την ομάδα του

Tον έστειλαν! Μεγάλος σέντερ φορ έφαγε πόδι από την ομάδα του

Ο Ιταλός επιθετικός Αντόνιο Κασάνο, που φημίζεται για την αγάπη του για το φαγητό και τις γυναίκες, συμφώνησε να τερματίσει το συμβόλαιο του με την Σαμπντόρια. Ο 34χρονος, στην δεύτερη περίοδό του στην ομάδα, δεν έχει παίξει καθόλου αυτή τη σεζόν κάτω από τις οδηγίες του Μάρκο Τζαμπάολο, ενώ σκόραρε μόλις δύο φορές σε 24 ματς την σεζόν 2015-16.

«Σαμπντόρια και Αντόνιο Κασάνο ανακοινώνουν την λήξη της συνεργασίας τους με αμοιβαία συναίνεση,» ανέφερε ο ιταλικός σύλλογος σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι ο παίκτης θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα νέων μέχρι που βρήκε έναν νέο σύλλογο. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Κασάνο, που είναι πλέον ελεύθερος, θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του, αν δεν δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Serie A.

Γεννήθηκε στη ιταλική πόλη του Μπάρι και αγωνίστηκε σε Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Ίντερ και Πάρμα, ενώ χαρακτηρίστηκε από τα ξεσπάσματα και τις συγκρούσεις που είχε. Υπερηφανευόταν για τα σεξουαλικά του κατορθώματά του και προκάλεσε αμηχανία στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του 2012, όταν είπε ότι ελπίζει πως δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην ομάδα. Αργότερα ο Κασάνο ζήτησε συγγνώμη. Η αγάπη του για το φαγητό, ιδίως γλυκά και γυναίκες τεκμηριώθηκε στην αυτοβιογραφία του. Όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής Φάμπιο Καπέλο επινόησε τον όρο «Cassanata»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags