Facebook Pixel Ποιος να το 'λεγε: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό - Αυτός είναι η απογοήτευση του Πασκουάλ
Μπάσκετ
| 2017-01-26 23:40:00

Ποιος να το 'λεγε: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό - Αυτός είναι η απογοήτευση του Πασκουάλ

Ποιος να το 'λεγε: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό - Αυτός είναι η απογοήτευση του Πασκουάλ

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό, αλλά ο μεγάλος κίνδυνος είναι, πλέον, άλλος, με τον κόουτς της ομάδας να έχει να επιλύσει άμεσα ένα σοβαρό θέμα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 72-66, πληρώνοντας το κακό του τέλος και την άσχημη εκκίνησή του. Εκεί, όπου βρέθηκε να χάνει με 16-0. Ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι στο Βελιγράδι με βασικό τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αλλά ο 19χρονος φόργουορντ δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις του ματς.

Στο τέλος οι “πράσινοι” έμειναν χωρίς καλάθι για περίπου 4 λεπτά, καθώς δεν είχαν καθαρό μυαλό και έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν μία νίκη, που θα τους κρατούσε ζωντανούς για το αβαντάζ της έδρας. Πλέον για να το πάρει αυτό ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα. Επίσης, θα πρέπει να προσέξει για να μην αποκλειστεί, αφού η Εφές πλησιάζει και εμφανίζεται απειλητική.

Κάπως έτσι πήγε στράφι και η καλύτερη εμφάνιση του Κένι Γκάμπριελ με τα “πράσινα”. Ο Αμερικάνος φόργουορντ πέτυχε 23 πόντους με 5 τρίποντα, και ήταν ο βασικός λόγος, που το "τριφύλλι" μπόρεσε μέχρι το τέλος να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Αντίθετα, κάκιστος ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο Καλάθης, αλλά και ο νεοφερμένος Τζεντίλε. Ο Ιταλός με εξαίρεση το παιχνίδι με την Εφές δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό, και αυτό είναι κάτι, που προβληματίζει πολύ και που ο Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να βρει άμεσα, λύση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags