Facebook Pixel Λουτσέσκου: «Καλύτεροι από την ΑΕΚ και με 10 παίκτες - Μία φάση έκαναν...»
| 2017-01-28 22:42:00

Λουτσέσκου: «Καλύτεροι από την ΑΕΚ και με 10 παίκτες - Μία φάση έκαναν...»

Λουτσέσκου: «Καλύτεροι από την ΑΕΚ και με 10 παίκτες - Μία φάση έκαναν...»

Την άποψή του ότι η Ξάνθη ήταν ανώτερη στο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, που έληξε χωρίς σκορ, εξέφρασε ο Ρουμάνος κόουτς και αιτιολόγησε την θέση του.

Η δήλωση του Ρουμάνου προπονητή στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη: «Βλέποντας την ολική εικόνα του αγώνα, η Ξάνθη άξιζε περισσότερα πράγματα. Παίξαμε σαν μια δυνατή ομάδα, μια ομάδα υψηλού επιπέδου και υποχρεώσαμε την ΑΕΚ να αμυνθεί πολύ πίσω για μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Οι μεγάλες ευκαιρίες του παιχνιδιού ήταν για εμάς, είναι αλήθεια ότι παίξαμε με παίκτη παραπάνω για αρκετή ώρα αλλά η κόκκινη της ΑΕΚ προήλθε από ένα μαρκάρισμα του Γκάλο στον Λουσέρο ενώ ήταν τελευταίος παίκτης και θα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουμε.

Είχαμε κι άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, με τον Τριάδη και τον Λουσέρο, συνολικά τρεις ευκαιρίες δηλαδή, ενώ η ΑΕΚ έκανε μόνο μια, από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά προς το τέλος του αγώνα. Ακόμα και στο 10 εναντίον 10 η Ξάνθη έπαιξε καλύτερα από την ΑΕΚ, η οποία όμως έχει ποιοτικούς παίκτες και πολύ δυνατή ομάδα. Αν σκεφτεί κανείς ότι παίζαμε με μια τόσο ποιοτική ομάδα το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ωστόσο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω απόψε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags