Facebook Pixel Το σχόλιο Ουζουνίδη για τους μικρούς και για την συνέχεια στο Κύπελλο
| 2017-02-01 22:50:00

Το σχόλιο Ουζουνίδη για τους μικρούς και για την συνέχεια στο Κύπελλο

Το σχόλιο Ουζουνίδη για τους μικρούς και για την συνέχεια στο Κύπελλο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες που χρησιμοποίησε κόντρα στον Κισσαμικό, αλλά και για τα ματς που ακολουθούν με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ευκαιρία που είχε να χρησιμοποιήσει πολλά παιδιά από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το 4-0 στην έδρα του Κισσαμικού για το Κύπελλο.

«Είναι λογικό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα για εμάς. Έτσι κι εμείς κάναμε αλλαγές, αλλά και οι αντίπαλοί μας άλλαξαν πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα τους, γιατί το 3-0 ήταν πολύ καθαρό σκορ. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα από τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που είχαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Προσπάθησαν αρκετά παρότι το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση για να παίξεις ακόμα πιο γρήγορα. Το θετικό είναι ότι χρησιμοποιήσαμε και κάποια νέα παιδιά, αυτά ίσως σιγά-σιγά πρέπει να τα φέρουμε πιο κοντά στην πρώτη ομάδα κι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τα χρησιμοποιούμε λίγο περισσότερο. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τα παιχνίδια με τον Αστέρα στην επόμενη φάση, που ξέρουμε ότι θα είναι δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια για εμάς».

 

Τέλος, σχολίασε: «Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού. Νομίζω ότι οι δυνατότητες τους είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που δείξανε στο σημερινό παιχνίδι και ελπίζω να ξαναβρούν σιγά-σιγά τον δρόμο τους και να κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags