Facebook Pixel Το χρήμα στο Νησί και στη Νάπολι!
| 2017-02-25 12:20:00

Το χρήμα στο Νησί και στη Νάπολι!

Το χρήμα στο Νησί και στη Νάπολι!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα και πάμε να δούμε χωρίς να χάνουμε χρόνο τις επιλογές μας.

Χαλ - Μπέρνλι

 

Ευκαιρία για ανασυγκρότηση έδωσε στη Χαλ η διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε οι «τίγρεις» να κάνουν στις αγωνιστικές που απομένουν τη μεγάλη αντεπίθεση και να παραμείνουν στην κατηγορία. Προέρχονται από την ήττα με 2-0 με αντίπαλο την Αρσεναλ, όπου έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, ενώ μετρούν τέσσερα συνεχόμενα Under και No Goal. Από την άλλη πλευρά, με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μπέρνλι στο Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη... μικρούλα Λίνκολν (Νάσιοναλ Λιγκ - 5η κατηγορία) και έμεινε εκτός προημιτελικών. Στο πρωτάθλημα, έχει διαφορά δέκα βαθμών από τις θέσεις υποβιβασμού, κάτι που της παρέχει σχετική ασφάλεια, ενώ το ζητούμενο παραμένει να κερδίσει επιτέλους εκτός έδρας, όπου έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό και έχει σημειώσει μόνο πέντε γκολ σε έντεκα παιχνίδια. Ματς - τελικός από τη Χαλ, από αυτά που πρέπει να κερδίσει, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Σύμμαχός της είναι η κακή εκτός έδρας παρουσία της Μπέρνλι. Παρά τις απουσίες των γηπεδούχων, ο άσος είναι η πρώτη επιλογή.

 

Χαλ - Μπέρνλι 1 (2.20)

 

Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ

 

Σε... ασφαλή βαθμολογική θέση βρήκε τη Γουότφορντ η διακοπή του πρωταθλήματος, παρά την ήττα με 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Με την απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού να είναι δέκα βαθμοί, μοιάζει δύσκολο να διατρέξει κίνδυνο η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, αν και ο Ιταλός προπονητής ζήτησε σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Από την άλλη, η ισοπαλία 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι Λονδρέζοι έχουν ξεφύγει από το άγχος των τελευταίων θέσεων, παίζουν επιθετικά και αυτό φαίνεται από τα σκορ στα παιχνίδια τους, καθώς μετρούν πέντε συνεχόμενα Over και τέσσερα διαδοχικά Over 3,5. Συνάντηση ομάδων που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία, μοιάζουν να μην έχουν πρόβλημα με την παραμονή τους, αλλά και δεν τρέφουν ελπίδες για κάτι καλύτερο. Το ελαφρώς ποιοτικότερο ρόστερ της Γουέστ Χαμ επιτρέπει να ποντάρουμε πάνω της.

 

Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ 2 DNB (2.00)

 

Νάπολι – Αταλάντα

 

Η Νάπολι επικράτησε άνετα και δίκαια της Κιέβο με σκορ 1-3 στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και διατηρεί πλέον αήττητο 14 αγώνων στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης που εξασφαλίζει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ενώ απέχει 2 μόλις πόντους από τη 2η Ρόμα. Από τη μερά της, η Αταλάντα επικράτησε δίκαια της αδύναμης Κροτόνε με σκορ 1-0 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, έστω και αν αγχώθηκε σε ορισμένες στιγμές. Ισοβαθμεί με την Ίντερ στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και εξακολουθεί να αποτελεί ισχυρή διεκδικήτρια ενός εισιτηρίου που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη. Η Νάπολι θέλει τους 3 βαθμούς για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Ρόμα και να μπορέσει να περάσει η ίδια στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η Αταλάντα είναι πάντως μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία έχει το εύκολο γκολ, μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη και αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο. Καλή επιλογή το συνδυαστικό γκολ/γκολ και over 2,5.

 

Νάπολι – Αταλάντα G/G & Over (2.22)

 

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags