Facebook Pixel Τέλειωσε η μεταγραφή Ιντέγε! Το μήνυμα του για Ολυμπιακό - Μαρινάκη και η υπόσχεση για το μέλλον
| 2017-02-28 20:12:00

Τέλειωσε η μεταγραφή Ιντέγε! Το μήνυμα του για Ολυμπιακό - Μαρινάκη και η υπόσχεση για το μέλλον

Τέλειωσε η μεταγραφή Ιντέγε! Το μήνυμα του για Ολυμπιακό - Μαρινάκη και η υπόσχεση για το μέλλον

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Μπράουν Ιντέγε, καθώς με μήνυμά του στο Facebook πριν από λίγο, ανακοίνωσε πως σήμερα πετάει τελικά για την Κίνα. Διαβάστε τι αναφέρει για την πρώην πλέον ομάδα του, για τις προσπάθειες του Βαγγέλη Μαρινάκη να τον φέρει στην Ελλάδα, αλλά και να κρατήσει τον σύλλογο στην κορυφή και τι υπόσχεται στον κόσμο των Πειραιωτών.

Ο Μπράουν Ιντέγε με επίσημη δήλωσή του βάζει τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής της μεταγραφής του στην κινεζική Τιανζίν και ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όλους τους εργαζόμενους στους "ερυθρόλευκους" και τους πρώην συμπαίκτες του.

Μάλιστα, κάνει ειδική αναφορά στην προσπάθεια του Προέδρου του Ολυμπιακού πριν από δύο χρόνια για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και για την γενικότερη προσπάθεια του να κρατάει την ομάδα στην κορυφή. Επίσης, κλείνει το κείμενό του με την υπόσχεση ότι μία μέρα θα επιστρέψει στο Λιμάνι!

Η δήλωση του Ιντέγε: "Σήμερα πετάω για Κίνα για να υπογράψω στην Τιανζίν. Η ευκαιρία ήρθε ξαφνικά και ένιωσα ότι δεν έπρεπε να την αφήσω, ύστερα από αρκετή σκέψη. Πέρυσι είχα πολλές προτάσεις από την Κίνα και τη μέση Ανατολή, αλλά και ευκαιρίες για να παίξωνστην Ευρώπη, όμως τότε δεν είχα αυτή τη σκέψη, ήθελα να μείνω. Ο Ολυμπιακός έγινε το σπίτι που εγώ και η οικογένειά μου αγαπήσαμε κάθε λεπτό. Με βάλατε στις καρδιές σας και αυτό θα μείνει για πάντα μέσα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, που έκανε τόσα πολλά για να με φέρει εδώ. Θυμάμαι με θέρμη να περνάω τα δύο τελευταία χρόνια μαζί του τις δύο μεταγραφικές σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων εργάστηκε ακούραστα για να με φέρει στον ολυμπιακό. Μερικές φορές ξεχνάμε την προσπάθεια και τα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα και πόσο σκληρά εργάζεται για να διατηρεί τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Του είμαι ευγνώμων.

Ο Ολυμπιακός είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο σωστά διοικούμενα κλαμπ που συνάντησα, όπου όλα γίνονται για να ενισχύουν την απόδοσή μας στο γήπεδο και πρέπει να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, από τον διευθύνοντα σύμβουλο μέχρι τον οποιονδήποτε έκανε εμένα και την οικογένειά μου να αισθανόμαστε τόσο ευπρόσδεκτοι.

Θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου, παλιοί και τωρινοί, με μερικούς από τους οποίους έγινα στενός φίλος. Χωρίς αυτούς ένας παίκτης είναι τίποτα. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση σε ένα νέο πρωτάθλημα, με καινούριους συμπαίκτες και έναν καινούριο τρόπο ζωής".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags