Facebook Pixel Έφυγε από τον Ολυμπιακό και θα μείνει στην Premier League μέχρι το 2019!
| 2017-03-02 13:33:00

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και θα μείνει στην Premier League μέχρι το 2019!

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και θα μείνει στην Premier League μέχρι το 2019!

Νέο συμβόλαιο σε αγγλική ομάδα υπέγραψε ο...

Παρά τα αντίθετα δημοσιεύματα ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό δανεικός από την Μπαρτσελόνα, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Στόουκ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2019. 

Ο Αφελάι το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το σύλλογο της πρέμιερ λιγκ, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών του, είχαν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας σκεφτόταν να λύσει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του.

Τελικά ο τεχνικός της ομάδας, Μαρκ Χιούζ, εισηγήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Αφελάι επέστρεψε στα γήπεδα τον Δεκέμβριο, μετά από οκτώ μήνες απουσίες λόγω (νέου) τραυματισμού στο δεξί γόνατο του και από τότε έκανε εννέα μέτριες εμφανίσεις, ως αλλαγή. Ο Ολλανδός άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Αϊντχόφεν και βοήθησε την εθνική Ολλανδίας (50 φορές διεθνής) να φτάσει στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου το 2010 στη Νότια Αφρική, πριν ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν το τσάμπιονς λιγκ το 2011 αλλά η σταδιοδρομία του Ολλανδού στην Ισπανία δεν ήταν ανάλογη του ταλέντου του λόγω των τραυματισμών που τον έπληξαν, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να τον παραχωρήσουν δανεικό, αρχικά στη Σάλκε και πέρυσι στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags