Facebook Pixel Έρχεται κι άλλο «διαζύγιο» στον Ολυμπιακό - Ποιος άσος ακολουθεί τον Μπέντο στην πόρτα της εξόδου!
| 2017-03-07 11:00:00

Έρχεται κι άλλο «διαζύγιο» στον Ολυμπιακό - Ποιος άσος ακολουθεί τον Μπέντο στην πόρτα της εξόδου!

Έρχεται κι άλλο «διαζύγιο» στον Ολυμπιακό - Ποιος άσος ακολουθεί τον Μπέντο στην πόρτα της εξόδου!

Τι φέρνει η επόμενη μέρα στο Λιμάνι μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή; Διαβάστε για τον παίκτη που είναι εξαιρετικά απίθανο να μείνει στους Ερυθρόλευκους...

Μετά την τρίτη σερί ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και τις δηλώσεις του, που δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά των διοικούντων της ομάδας, ο Πάουλο Μπέντο αποτελεί παρελθόν από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Πάντως, το "διαζύγιο" με τον Πορτογάλο τεχνικό μάλλον δε θα είναι το μοναδικό που προβλέπεται στη "νέα εποχή" τού συλλόγου, αφού πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ξένος άσος των Πειραιωτών.

Ο λόγος για τον Νικόλα Λεάλι, ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους και σε περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον κρατήσουν θα πρέπει να καταβάλλουν τη ρήτρα αγοράς ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Ιταλός δεν είναι κακός τερματοφύλακας και έχει κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ...εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύουν και τα γκολ που δέχθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας (δε φέρει αποκλειστική ευθύνη, αλλά οι αντιδράσεις του δεν ήταν οι ενδεδειγμένες).

Εάν ο Λεάλι δεν ήταν δανεικός, σαφώς και θα μπορούσε να μείνει στον Ολυμπιακό δημιουργώντας ένα καλό δίδυμο με τον Στέφανο Καπίνο, μόνο που η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Συνεπώς, οι άνθρωποι της ομάδας κρίνουν ότι είναι υπερβολικό να δώσουν 3 εκατομμύρια για μια περίπτωση γκολκίπερ που δε θεωρείται εξαιρετική, κι ενώ έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στον Καπίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags