Facebook Pixel Ρωτήθηκε για Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος - Ατάκα και για τους πιτσιρικάδες!
| 2017-03-08 11:50:00

Ρωτήθηκε για Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος - Ατάκα και για τους πιτσιρικάδες!

Ρωτήθηκε για Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος - Ατάκα και για τους πιτσιρικάδες!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ετοιμάζεται για τη ρεβάνς της Ντόρτμουντ με την Μπενφίκα, ωστόσο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην φετινή πορεία του Ολυμπιακού!

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στο Πρακτορείο Sport και εκτός από το ματς με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ρωτήθηκε για την πορεία των Πειραιωτών στην Ευρώπη, αλλά και για την χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών από τις Ακαδημίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Ντόρτμουντ-Μπενφικα για μια θέση στους 16 του τσαμπιονς λιγκ...

-«Στο πρώτο παιχνίδι το σκορ είναι πλασματικό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε και η Μπενφίκα με δύο ευκαιρίες έκανε γκολ. Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση και παρά το 1-0 το πιστεύουμε πάρα πολύ. Ανυπομονούμε να έρθει η ώρα του αγώνα».

-Πως βλέπεις την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη;

-«Εχει μία σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Κατακτά επί σειρά ετών το πρωτάθλημα και έχει οικονομικά οφέλη από την UEFA. Εκτιμώ ότι μπορεί να κάνει μία καλή, μία αξιοπρεπή πορεία στο Europa. Βέβαια δεν έχει την ομάδα για να κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά μπορεί να σταθεί επάξια. Δεν έχει την ομάδα των προηγούμενων ετών».

-Η εκτίμηση σου για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί συχνά τους νεαρούς από τις Ακαδημίες;

-«Και γιατί να μην στηριχθεί σε μικρούς; Από την στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει φθάσει σ΄αυτήν την κατάσταση κι εφ΄όσον δεν υπάρχει δυναμική για τίτλο στην Ευρώπη, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην συμβαίνει αυτό. Ολες οι ομάδες ανεξαιρέτως θα έπρεπε να στηρίζονται σε 3-4 πιτσιρικάδες που ενδεχομένως σε μερικά χρόνια θα μπορούν να πλαισιώσουν και στην εθνική ομάδα. Αυτή η παράμετρος, είναι έναν από τις ...θετικές συνέπειες της κρίσης, γιατί ίσως βγουν παιδιά από τις Ακαδημίες, αντί να πληρώνουν οι ομάδες ξένους παίκτες». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags