Facebook Pixel Δυάδα με γκολ και έδρες!
| 2017-03-10 12:34:00

Δυάδα με γκολ και έδρες!

Δυάδα με γκολ και έδρες!

Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα δεν είναι εμπορικό, το κουπόνι της Παρασκευής έχει καλές ευκαιρίες για ταμείο.

Νις - Καέν

Μια νίκη σήμερα θα τη φέρει την Νις ισόβαθμη της γειτόνισσας Μονακό που παίζει αύριο. Καταφέρνει και κερδίζει στις τελευταίες αγωνιστικές χωρίς να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρό της. Εχει 4-1-0 και τελευταίο της θύμα ήταν η Ντιζόν. Την κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 χάρη σ’ ένα ακόμα γκολ του μέσου Σιπριέν που έχει αναδειχθεί σε πολύτιμη μονάδα και είναι τρίτος σκόρερ της με 8 γκολ. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες ενώ η εστία της κινδύνεψε αρκετά αλλά βρήκε τον τρόπο να κρατήσει ανέπαφα τα δίχτυα της. Ο κόσμος θα είναι δίπλα της σήμερα, περιμένει περισσότερους από 20.000 οπαδούς. Στο τελευταίο εντός έδρας κέρδισε ως εκ θαύματος τη Μονπελιέ με 2-1 χάρη σε γκολ του Λε Μπιάν που επέστρεψε από 17μηνη απουσία.

Όσο για την Καέν; Μετά από δύο διαδοχικές νίκες που της έδωσαν οξυγόνο έχασε στο γήπεδό της με 3-2 από την Ανζέ και κόπηκε κάπως ο ενθουσιασμός της. Η εικόνα της όμως είναι αρκετά βελτιωμένη τις τελευταίες εβδομάδες κι αυτό κάνει τον Γκαράντ αισιόδοξο. Αυτό που του δίνει παραπάνω κουράγιο είναι η εμφάνιση της ομάδας του μετά το 70’ με την Ανζέ. Αφού μείωσε το σκορ σε 3-2 έδειξε να έχει απίστευτες δυνάμεις και σφυροκόπησε τους φιλοξενούμενους. Από καθαρή ατυχία δεν έφτασε στην ισοφάριση.

Τι θα ποντάρουμε; Η Νις κερδίζει τα παιχνίδια της κυρίως χάρη στη δουλειά της μεσαίας της γραμμής. Η Καέν σήμερα δεν θα έχει το σημαντικό εργαλείο Ντελαπλάς και αυτό μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των «νισουά». Ο άσος στο 1,70 είναι σε σωστή τιμή. Μπορούμε να ψάξουμε το κάτι παραπάνω με το ΑΗ -0,75. Μισό κέρδος μ’ ένα γκολ διαφορά, ολόκληρο με δύο γκολ.

Νις - Καέν 1 [-0.75] (1.95)

Γιουβέντους – Μίλαν

Η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στη μαχητική Ουντινέζε στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως το γεγονός αυτό δεν την πόνεσε βαθμολογικά. Η Ρόμα ηττήθηκε και η «Μεγάλη Κυρία» αύξησε τη διαφορά της στους 8 πόντους και εξακολουθεί να φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37' της αναμέτρησης και κατάφερε να βρει την ισοφάριση με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μπονούτσι, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Ο κόουτς Αλέγκρι συστήνει μεγάλη προσοχή στο σημερινό εντός με αντίπαλο τη Μίλαν χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση εξαιρετικά δύσκολη και παράλληλα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Όσο για τη Μίλαν; Επιβλήθηκε απόλυτα δίκαια της Κιέβο με σκορ 3-1 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας. Απέχει πλέον απ'αυτήν 2 μόλις πόντους, ενώ παράλληλα μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία στους 5 πρόσφατους αγώνες της. Κυριάρχησε πλήρως στο ματς και προηγήθηκε με γκολ του Μπάκα στο 24' της αναμέτρησης, όμως λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε η ισοφάριση. Ο Κολομβιανός φορ αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως πήρε το αίμα του πίσω στο 70' γράφοντας το 2-1, με τον Λαπαντούλα να ολοκληρώνει την επικράτηση 10 περίπου λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και να συγκεντρωθεί στο ματς με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν θέλει το θετικό αποτέλεσμα και θα κυνηγήσει το γκολ για να βάλει δύσκολα στη μεγάλη της αντίπαλο. Καλοπληρωμένο το αμφίσκορο, έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Γιουβέντους – Μίλαν Goal/Goal (2.05)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags